STRAH I PANIKA U SELU! NA ULICU NE IZLAZIMO OTKAKO SU DVA TELA NAĐENA U KUĆI STOJANOVIĆA: Meštani ne pamte sličan zločin
Foto: Kurir, Društvene mreže

horor u velikom trnjanu

STRAH I PANIKA U SELU! NA ULICU NE IZLAZIMO OTKAKO SU DVA TELA NAĐENA U KUĆI STOJANOVIĆA: Meštani ne pamte sličan zločin

Crna Hronika -

Nakon što je pronađeno telo Biljane Stojanović u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, a potom i telo njenog supruga kog niko nije video više od tri godine u selu je zavladala panika i strah, navode meštani u razgovoru za Kurir.

Podsetimo, telo Biljane Stojanović pronađeno je u nedelju, a na dan sahrane ćerki je javljeno da se Ivanovo telo nalazi u istoj prosto gde je bila i žena koja je izvšila samoubistvo. Kada je razbijen beton u toj prostoriji zatekli su jeziv prizor, prepolovljen leš bio je u buretu koje je zaliveno betonom.

Ivan
Ivan foto: Facebook

- Nismo živi od kada se sve ovo dogodilo, prvo je ona nađena mrtva, a zatim i telo njenog supruga kog niko nije video skoro tri godine. Ne boravim ovde često, stigla sam pre nekoliko dana i mnogo sam uplašena, kao i ostale komšije. Nikome ništa nije jasno i zbog toga je sve još strašnije. Ne možemo da poverujemo da je Biljana presudila Ivanu, pa se posle toliko godina ubila, ko zna šta je tu bilo - priča komšinica i dodaje:

- Možda je u celu priču umešan neko treći, niko nije uhapšen još i svi se plaše da zapravo postoji ubica među nama.

Meštanka navodi da otkako se pročulo za stravu u kući Stojanovića u selo gotovo da ne izlazi.

- Ovde sam da pripazim kuću rodbini. Na ulicu ne izlazim, niti planiram da izađem. Samo mi je da što pre odem, da se sklonim odavde. Oni nisu ličili na takav par, kako im je bilo u kući ne znam, ali da se takvo nešto desi.

Leskovac, ubistvo
foto: Facebook

Kurir.rs/J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track