Najnovije vesti

BILJANA MUŽA DROGIRALA PA GA UBILA NA SPAVANJU? Čekaju se rezultati toksikološke analize tela iz bureta ISTRAGA IDE U 3 PRAVCA
Foto: Kurir, Društvene mreže

novi detalji

BILJANA MUŽA DROGIRALA PA GA UBILA NA SPAVANJU? Čekaju se rezultati toksikološke analize tela iz bureta ISTRAGA IDE U 3 PRAVCA

Crna Hronika

Telo koje je nađeno u zazidanom buretu u podrumu porodične kuće u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, za koje se sumnja da je Ivan Stojanović (40), kako je rečeno iz Višeg javnog tužilaštva, poslato je na obdukciju i DNK veštačenje, a toksikološka analiza rešiće jednu "misteriju".

- Toksikološkom analizom će se utvrditi da li mu je ubica, a prema dosadašnjim dokazima to je uradila njegova supruga Biljana Stojanović (38), čije je telo nađeno u šupi u dvorištu porodične kuće u kojoj se ubila tako što je popila otrov, dala neke tablete, pa ga ubila nožem na spavanju. Za sada nema dokaza da ga je ubila sa još nekim - rekao je izvor iz istrage.

Istraga Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu u ovom trenutku ide u tri pravca. Utvrđuje se ko je ubica, uzrok smrti i ko je osoba čije je telo nađeno u buretu.

- Više javno tužilaštvo u Leskovcu u saradnji sa Policijskom upravom u Leskovcu vodi predistražni postupak radi prikupljanja dokaza i svih obaveštenja koja bi mogla da budu od koristi radi utvrđivanja identiteta učinioca krivičnog dela s obzirom na postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično delo teško ubistvo. Radi utvrđivanja neposrednog uzroka smrti i identiteta NN lica, pronađenog dana 28. 06. 2022. godine u selu Veliko Trnjane Više javno tužilaštvo u Leskovcu donelo je naredbu za obdukciju leša NN lica i DNK veštačenje, što će biti obavljeno od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, a Više javno tužilaštvo do danas nije dobilo zapisnike o obdukciji i veštačenju - rekli su iz VJT.

Nad ovim slučajem obavio se veo crne misterije i otvorena su mnoga pitanja na koja istražitelji za sada nemaju odgovor.

Osim ova tri gore navedena koja su trenutni prioritet VJT mnogi se pitaju zašto niko iz porodice nije reagovao na njegovo nejavljanje iz Rusije s obzirom na to da je Biljana pričala da je otišao tamo da radi.

Leskovac, kuća, zabetoniran leš
foto: Kurir

Biljana je, kako su naveli Ivanovi roditelji Jovan i Ruža, rekla svima da se on vratio u pomenutu zemlju, a od tada je prošlo tri godine. Meštani su takođe verovali u tu priču. Međutim, tek sada je otkriveno da je zabeležen Ivanov ulazak u Srbiju pre tri godine, ali ne i izlazak. Na tu priču "naseo" je i Ivanov rođeni brat Nenad koji je policajac.

Njihovo troje dece, od kojih je jedna ćerka punoletna, druga maloletna i sin koji je najmlađi, dali su izjavu u policiji u kojoj su rekli šta im je ona pričala sve vreme.

- Rekli su da im je ona govorila da otac nema telefon i da ne može da ih zove - rekao je sagovornik iz istrage.

Ono što će verovatno zauvek ostati pitanje bez odgovora je zašto se Biljana ubila?

Tu tajnu odnela je u grob kao i motiv tog svirepog zločina ako se dokaže da je ubila svog supruga.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja