Ubio suprugu i zakopao je u dvorištu

Banjaluka

Ubio suprugu i zakopao je u dvorištu

Crna Hronika -
Zločin je otkriven pošto je policija obaveštena da Simićeva nije doputovala u Srbiju na zakazani lekarski pregled, gde je takođe trebalo da poseti rodbinu

BANJALUKA - Savan Simić iz Ribnika uhapšen je zbog ubistva svoje supruge Jele Simić, čije je telo zakopao u dvorištu porodične kuće.

Kako je saopšteno iz banjalučke policije, Simić (60) je u noći 2. septembra posle kraće prepirke ubio svoju suprugu Jelu (51), a potom njeno telo zakopao u dvorištu porodične kuće.

Zločin je otkriven pošto je policija obaveštena da Simićeva nije doputovala u Srbiju na zakazani lekarski pregled, gde je takođe trebalo da poseti rodbinu.

Njen telefon bio je isključen i nedostupan.

Radeći na ovom slučaju, policija je saznala da je Simićeva duže vreme bila u svađi sa svojim suprugom, te da postoji verovatnoća da ju je on ubio.

Po naredbi Okružnog suda u Banjaluci, ekshumirano je telo ubijene, čemu je prisustvovao i veštak sudske medicine Željko Karan.

Osumnjičeni Savan Simić će, uz izveštaj o počinjenom teškom ubistvu, biti sproveden na ispitivanje Okružnom tužilaštvu Banjaluka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track