USTANIČKA OPET POD OPSADOM ZBOG BELIVUKOVOG KLANA: Pripadnici Žandarmerije pod punom opremom ispred Specijalnog suda! VIDEO, FOTO
Foto: Ana Paunković

opsadno stanje

USTANIČKA OPET POD OPSADOM ZBOG BELIVUKOVOG KLANA: Pripadnici Žandarmerije pod punom opremom ispred Specijalnog suda! VIDEO, FOTO

Crna Hronika -

Pripadnici kriminalne grupe Veljka Belikvuka i Marka Miljkovića, koji se nalaze u pritvoru u Centralnom zatvoru u Bačvanskoj, upravo su sprovedeni u pratnji policije u zgradu Specijaknog suda.

1 / 8 Foto: Ana Paunković

Saobraćaj u tom delu Ustanicke bio je privremeno obustavljen dok su policijske marice i džipovi prolazili uz zvuke sirena.

00:33

Ustanička pod opsadom zbog Belivukovog klana

Inače, ispred zgrade u Ustaničkoj, na samom ulazu, postavljena su dvojica propadnika Žandarmerije "pod punom opremom", sa šlemovima i oružjem.

Na optuženičku klupu danas neće sesti zatvirski stražar Željko Kodžić, koji je sklopio sporazum s tužilaštvom i priznao krivicu za nezakonito držanje oružja, na osnovu kog bi trebalo da bude osuđen na dve godine i dva meseca zatvora. On nije oglašen krivim za pripadnost kriminalnoj grupi, a tokom saslušanja je tvrdio da okrivljene ne poznaje, osim što je Belivuka viđao kao pritvorenika u Centralnom zatvoru.

Ustanička Ulica, specijalni sud, Vladislav Đorđević
foto: Ana Paunković

U sud je stigao, u pratnji advokata i Vladislav Đorđević, bivši rukometaš koji se tereti da je bio pripadnik kriminalne grupe Veljka Belivuka. U sud je stigla i Slađana Sekulic, jedina žena koja je na optužnici, kao i advokati Jugoslav Tintor, Nikola Ristović, ali i novi Miljkovićevi branioci Gordana Božilović Petrović i Vladimir Petrović.

1 / 11 Foto: Ana Paunković

Stigao je i okrivljeni Vladimir Dimitrijević, koji je pokušao da se maskira naošarima za sunce i maskom.

U sud su pristigli i advokat Nemanja Govedarica, koji brani Dejana Tešića i Goran Petronijević, koji zastupa svedoka saradnika Bojana Hrvatina. Jelena Veličković, udovica Gorana Veličkovića takože je stigla na ročište.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track