IVAN SAZNAO BILJANINU MRAČNU TAJNU, PA GA POJELA NOĆ: Detektiv progovorio o mogućem motivu zločina koji je ŠOKIRAO Srbiju
Foto: Kurir, Društvene mreže

misterija ubistva i saMOUBISTVA KOD LESKOVCA

IVAN SAZNAO BILJANINU MRAČNU TAJNU, PA GA POJELA NOĆ: Detektiv progovorio o mogućem motivu zločina koji je ŠOKIRAO Srbiju

Crna Hronika -

Dok se čeka i zvanična potvrda da posmrtni ostaci pronađeni u zabetoniranom buretu zaista pripadaju Ivanu S. (40), pojavila se teorija šta je to moglo da natera njegovu suprugu Biljanu (38) da ubije muža i tri godine prikriva njegovo ubistvo.

Prošlo je više od nedelju dana otkada je telo Ivana nađeno u buretu koje je bilo zazidano u šupi u dvorištu porodične kuće u selu Veliko Trnjane kod Leskovca. Tačnije, otkrio ga je njegov rođeni brat, Nenad koji je policajac, i to na dan sahrane njegove supruge Biljane (38) koja je počinila samoubistvo tako što se otrovala u istoj toj šupi.

Leskovac, ubistvo
foto: Facebook

Policija je prikupila dokaze i predala Višem javnom tužilaštvu, a kako se nezvanično saznajei, na ispitivanju, odnosno, poligrafu, su porodica, prijatelji i meštani pomenutog sela.

– Oni se ispituju u svojstvu građana, veruje se da je neko video nešto vezano za slučaj, da neko zna nešto više o zločinu… Prosto je nemoguće da je to sve tek tako zataškavano, i to tri godine.

Iako, prema prvim informacijama, ona nije imala saučesnika, tačnije, za to nema dokaza za sada, sumnja se da ipak tu ima još nečega – rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Detektiv Braca Zdravković, je na osnovu svog višegodišnjeg iskustva, nedavno izneo pretpostavku vezanu za ovaj slučaj koji je izazvao veliko interesovanje javnosti.

Leskovac
foto: Društvene mreže

– Moja pretpostavka je da je neko rekao Ivanu da Biljana ima ljubavnika. Došao je iz Rusije, nikome nije javio, i pojavio se u kući kasno u noć. I ta noć ga je „pojela”, a samo Biljana zna kako.

Mislim da je shvatila da je uzalud ubila muža i da ne može da se uda za ljubavnika, jer je Ivan pred zakonom bio živ. Našla se u mat poziciji i više nije mogla da živi sa teretom zločina. Zato je odlučila da izvrši samoubistvo – smatra Zdravković.

- Kuća je zapečaćena. Izneti su noževi, sekire, sav alat... sve što bi moglo da se koristi prilikom ubistva Ivana S. Oko kuće se jake policijske snage jer je istraga još uvek u toku - rekao je sagovornik koji radi na ovom slučaju.

Nad ovim slučajem obavio se veo crne misterije i otvorena su mnoga pitanja na koja istražitelji za sada nemaju odgovor. Mnogi se pitaju - zašto niko iz porodice nije reagovao na njegovo nejavljanje iz Rusije, obzirom da je Biljana pričala da je otišao tamo da radi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track