Najnovije vesti

NA BURE SA ZACEMENTIRANIM TELOM MUŽA STAVILA DEČJI BAZEN! Detalji iz kuće strave kod Leskovca: Brat je prvo video ivanovu lobanju
Foto: Kurir, Društvene mreže

užas

NA BURE SA ZACEMENTIRANIM TELOM MUŽA STAVILA DEČJI BAZEN! Detalji iz kuće strave kod Leskovca: Brat je prvo video ivanovu lobanju

Crna Hronika

Telo Ivana Stojanovića (40) iz Velikog Trnjana, pronađeno je zabetonirano u metalnom buretu, zazidanom ciglama, iznad koga se nalazio dečji bazen na naduvavanje i šuške od kukuruza, piše Blic.

Telo je, kako saznaje naš list, otkrio Nenad, brat nastradalog, kada je čekićem krenuo da ruši pregradni zid u štali.

- Kada je udario čekićem i polomio zid, prvo što je video bila je lobanja njegovog brata. Telo je bilo u metalnom buretu oko koga je bio sagrađen pregradni zid od cigala i betona. Iznad je bila izgrađena betonska ploča, na kojoj je stajao dečiji bazen na naduvavanje i šuške od kukuruza. Mesto je bilo zamaskirano tako da niko ne bi pomislio da se baš tu nalazi leš u buretu - pričaju meštani.

Prema nezvaničnim informacijama, na tavanu kuće nađena je sekira kojom je, kako se sumnja, usmrćen Ivan.

Leskovac, ubistvo
foto: Facebook

- Sekira je bila umotana u kese i ostavljena na tavanu - kaže sagovornik.

Očevici kažu da je telo Ivana Stojanovića pronađeno u buretu zabetonirano u "čučećem položaju", ali da, verovatno zbog betona, nije otpao ni jedan deo tela iako se nalazilo tu tri godine.

- Kada je malter skinut videle su se povrede sečivom po celom telu, nalik na one koje su samo mogle da budu nanete sekirom - priča rođak Stojanovića, koji je, kaže, imao tu nesreću da sve to vidi i da od tada ne može oči da sklopi.

- Taj zid je bio od cigala i maltera u jednom ćošku, a preko su bile nabacane neke stvari, otpad. Zid je amaterski urađen. Ili se radilo na brzinu ili ga je zidala ženska ruka - smatra naš sagovornik.

Leskovac, ubistvo
foto: Facebook

Ivan Stojanović je poslednji put ušao u Srbiju 2019. godine. Seljani su ga tada, kako kažu, viđali jedno vreme, pa im je ponovo nestao iz vidokruga, a od Biljane su dobijali informacije da se vratio u Rusiji, ali potvde da je ponovo izašao iz Srbije – nema.

Ono što je sada izvesno to je da je ona lagala da se, navodno, čuje sa svojim mužem.

- Ni ona ni deca ni njegovi rođaci ga nisu čili skoro tri godine - trvdi naš izvor i dodaje da da ne može da "svari" činjenicu da se niko od rodbine nije zainteresovao zašto se ne javlja.

Tačan datum njegove smrti znaće se kada stignu rezulatati obdukcije, a uzrok smrti Biljane kada stignu toksikološki rezultati za koje treba duži vremenski period.

Leskovac, kuća, zabetoniran leš
foto: Kurir

Meštani Velikog Trnjana su još u šoku, a njihov stres povećava i to što su ekipe policjaca još na terenu i da se razgovara sa svima koji su na bilo koji način bili sa njom u kontaktu i to ne samo u Velikom Tranjanu.

Iako je Biljana bila vesela osoba i sa svima održavala dobre komšijske odnose, sada meštani isključivo nju krve za tragediju koju je priredila rođacima, a posebo svojoj deci, a da li za to ima osnova pokazaće sudski veštaci.

- Koji to monstrum od ljudskog uma ide po selu smeje se i priča laži i živi normalno, a da zna da joj u podrumu leži zacementirani suprug? - pitaju se komšije, koje su juče govorile sve najlepše o njoj.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja