OVAKO JE ŽANDARMERIJA HAPSILA NAVIJAČE ZVEZDE I PARTIZANA: Nisu stigli ni da mrdnu iz kreveta kad su uleteli SPECIJALCI (VIDEO)
Foto: MUP Srbije

akcija svetionik

OVAKO JE ŽANDARMERIJA HAPSILA NAVIJAČE ZVEZDE I PARTIZANA: Nisu stigli ni da mrdnu iz kreveta kad su uleteli SPECIJALCI (VIDEO)

Crna Hronika -

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu i Žandarmerijom

U akciji " Svetionik 2" koja je izvedena u cilju sprečavanja sukoba navijača Žandarmerija je danas u Pančevu uhapsila pripadnike grupe "Južni front" koja podržava Partizan.

Na snimku se vidi da je policija tokom noći uz pomoć specijalnih alata razvaljivala ulazna vrata i upadala u stanove i prostorije koje koriste osumnjičeni.

-Lezi dole! Policija! Policija - čuje se na snimku.

Uhapšeni se sumnjiče da su počinili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti 17. i 18. juna na štetu policijskih službenika PI Pančevo i da su 2. i 3. jula počinili krivično delo nasilničko ponašanje na štetu radnika obezbeđenja ugostiteljskog objekta "Medžik" u Pančevu.

Prema nalogu zamenice OJT Pančevo određeno im je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni i saslušani u svojstvu osumnjičenih.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu 30. juna uhapsilo dvojicu pripadnika navijačke grupe Crvena zvezda zbog sumnje da su dana 18. juna počinili krivično delo nasilničko ponašanje kad su kod ugostiteljskog objekta "Pogon" zadali udarce nožem i satarom oštećenom M.T.

Njima je takođe po predlogu dežurne zamenice OJT Pančevo određen pritvor.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track