02:04

STRAVA I UŽAS U ZMAJEVU KOD VRBASA: Tela brata i sestre nađena u kući, u lokvi krvi, sumnja se na dvostruko ubistvo sekirom

meštani sumnjaju da je on

PRE PAR MESECI DEDA DRAGANU IZ KUĆE NESTALO 20.000€, ODMAH POSUMNJAO NA UNUKA?! Raspliće se klupko nezapamćenog zločina u Zmajevu

Crna Hronika -

Nema ni automobila, mobilni mu isključen

ZMAJEVO - Tela muškarca Dragana M. (74) i njegove sestre od ujaka Zore D. (83), koja je iz Hrvatske došla pre par godina i od tada živi sa njim, pronađena su u porodičnoj kući u u ulici Radoja Domanovića u Zmajevu, a sumnja se da je reč o dvostrukom ubistvu.

Kako nezvanično saznajemo, Draganova ćerka je sinoć pozvala policiju, gde je rekla da joj se otac ne javlja na telefon, a da živi sam. Policija je oko 23 časa obila kuću i unutra zatekla dva tela, sa povredama i sa vidljivim tragovima krvi.

Komšije kažu da ništa nisu videle, ni čule.

Zmajevo
foto: Kurir/S.S.

Unuk osumnjičen

Sumnja se da je dvostruko ubistvo počinio unuk M.P. (29) nastradalog dede. Na ulaznim vratima kuće razbijeno je staklo, pa se pretpostavlja da je osumnjičeni slomio kako bi lakše ušao u kuću sa namerom da ućutka dedu.

Zmajevo, unuk, ubistvo, Dvostruko Ubistvo, Marko Polovina, Dragan M., Zora D.
foto: Kurir.rs/S.S.

S obzirom da je s njim bila i njegova sestra od ujaka, on je rešio da se i nje otarasi, u nadi da se neće saznati da je on.

Zmajevo
foto: Kurir/S.S.

- Pre par meseci deda Draganu je nestalo iz kuće 20.000 evra. Odmah je posumnjao na tog unuka. Ušao je u raspravu sa njim. Čak je podneo i krivičnu prijavu protiv njega. Nakon neviđenog masakra za koji je osumnjičen da ga je počinio najverovatnije pre dva dana, on je ukrao automobil i pobegao. Njegov mobilni telefon je isključen - kaže naš izvor blizak istrazi.

Draganova ćerka, R. P., inače ima tri sina i ćerku i žive na drugom kraju Zmajeva i kako se priča po selu ni ona nije bila u dobrim odnosima sa ocem.

02:04

STRAVA I UŽAS U ZMAJEVU KOD VRBASA: Tela brata i sestre nađena u kući, u lokvi krvi, sumnja se na dvostruko ubistvo sekirom

- Ovakav horor se još nije dogodio u našem selu. Niko od nas ne može da veruje. Znamo da su R.P., deca bila dobra, jedino se taj izdvajao, čak se spominjala i neka droga. Ali da tako uradi dedi i baba-ujni to je strasno. Kažu da ih je izmasarkirao do neproznatljivosti

Kurir.rs/S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track