KURIR SAZNAJE! SA KELJMENDIJEVIM SINOM UHAPŠEN I MUŽ ZVEZDE GRANDA: MMA borac Ajlin Ahmić pao u velikoj akciji specijalaca u BiH
Foto: Instagram/mrssladjanamandic

akcija "Rez"

KURIR SAZNAJE! SA KELJMENDIJEVIM SINOM UHAPŠEN I MUŽ ZVEZDE GRANDA: MMA borac Ajlin Ahmić pao u velikoj akciji specijalaca u BiH

Crna Hronika -

U specijalnoj policijskoj akciji "Rez" bosanske policije, u kojoj je juče uhapšen Elvis Keljmendi, sin narko-bosa Nasera Keljmendija, uhapšen je i muž nekadašnje "Zvezde Granda" Slađane Mandić.

Ajlin Ahmić je poznati dubrovački MMA Borac, a ovo nije prvi put da je on uhapšen. Njemu su lisice na ruke bile stavljene i 2017. godine u akciji "Piramida", takođe bosanske policije zbog iznude.

- Pre skoro deset godina, Ahmić je bio uhapšen u još jednoj akciji hrvatskog Uskoka kada mu je pretresana kuća u Dubrovniku. Nakon ovoga, Ahmić je pušten uz kauciju, sklopio je nagodbu sa tužilaštvom, izrečena mu je kazna zatvora i novčana kazna - pisali su ranije mediji.

Slađana Mandić
foto: Instagram/mrssladjanamandic

Supruga uhapšenog Ahmića, Slađa Mandić, poznata je javnosti jer je učestvovala je u takmičenju "Zvezde Granda" u sezoni 2012/2013. godine, kada je bila finalistkinja i takođe smatrana za jednu od najperspektivnijih učesnica tog muzičkog takmičenja.

Slađa Mandić poznata je u javnosti i kao bivša emotivna partnerka pevača Dejana Matića.

Prvi album izdala je 2005. godine, a tada je pratila i pevača Sašu Matića na velikoj koncertnoj turneji, nakon toga napravila je izvesnu pauzu u karijeri, ali se 2017. vratila na muzičku scenu i izbacila nekoliko pesama.

Uznemirena

Suprug joj najveća podrška

Pevačica Slađa Mandić se 2014. godine udala za uhapšenog Ajlina Ahmića u tajnosti. Na društvenim mrežama pevačica neretko kači slike svoje porodice, a suprug joj je bio najveća podrška dok je nastupala u takmičenju "Zvezde Granda".

Kako Kurir nezvanično saznaje od izvora bliskog pevačici, ona je jako uznemirena zbog hapšenja supruga od strane bosansko-hercegovačke policije.

Kurir.rs

Bonus video:

00:18

UHAPŠEN BAHATI VOZAČ U NOVOM SADU! Jedna devojka povređena kada je auto uleteo u baštu kafića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track