02:17

GOLOGUZI NAVIJAČ JE SLEDEĆI BELIVUK! Ekspert za Kurir TV otkrio: Šalje tajnu poruku SPREMAN SAM SVE DA VAS POBIJEM

apsurdno

GOLOGUZI NAVIJAČ JE SLEDEĆI BELIVUK?! Ekspert za Kurir TV otkrio: Šalje tajnu poruku SPREMAN SAM SVE DA VAS POBIJEM

Crna Hronika -

Blažo Marković, predsednik Sindikata policije i policijskih starešina, smatra da je Belivukovo mesto dugo upražnjeno i da se sada klanovi bore oko njega, pa je tako i sinoćna nesreća vezana za to.

Svetomir Aničić, 34 -ogodisnji navijač Partizana uhapšen je zbog saobraćajne nezgode koju je sinoć izazvao u Novom Sadu kada je uleteo u baštu kafića, a u kojoj su povređene dve devojke.

Aničić je izašao iz auta sa devojkom i otišao sa mesta nezgode jer je, kako je navodno rekao, "malo popio".

kafić, Novi Sad, uleteo auto
foto: Printscreen/Youtube, Privatna Arhiva, Kurir.rs/S.S.

- Još prošle godine smo utvrdili da će polako doći vreme da zamene Belivuka i njegovu ekipu. Izgleda da već pokušavaju da nametnu svoj autoritet na ulicama Beograda. Ovaj navijač koji je uleteo u kafić, naravno da to nije bio alkohol. Dakle kada izađe i kada se suđenje završi tako što je bio mehanički kvar. On će reći da ima veze u policiji, kako bi se postavio na mesto Belivuka - rekao je Marković.

Stručnjak je dodao da je Aničić hteo da pošalje poruku svima, da on može sve.

- Hteo je da kaže svojim ljudima, ja sam taj hrabar. Ako sam spreman da uletim među nevine ljude kolima, spreman sam i vas da pobijem. Ovo je pokazivanje njegove moći sada kada niko nema linkove sa policijom - dodao je Marković.

Blažo Marković
foto: Kurir Televizija

Aničić je "postao poznat" na 145. večitom derbiju održanom 2. novembra 2013. godine, kada je skinuo donji veš i pripadnicima Žandarmerije pokazao zadnjicu.

GOLOGUZI NAVIJAČ: Iznervirali su me vatrogasci, zato sam skinuo gaće

Protiv Aničića su ranije pokrenuta i tri prekršajna postupka, i to zbog nedoličnog ponašanja, besposličenja i nasilničkog ponašanja.

Bonus video:

00:25

MIRNO PIO KAFU I NIJE NI SLUTIO ŠTA MU SE SPREMA Pogledajte upad maskiranih policajaca u kafić u Beogradu PRONAĐENA I KOVERTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja