01:03

OSVETA OCA ZBOG UBIJENE ĆERKE BILA JE BRUTALNA Strpljivo čekao, morao da smrša da bi uneo tetejac ŠOK JE TEK USLEDIO!

Krvna osveta

STRPLJIVO ČEKAO DA BI OSVETIO SMRT ĆERKE! Morao je da smrša da bi u sudnicu uneo pištolj i ostvario plan! ŠOK JE TEK USLEDIO!

Crna Hronika -

Branka Ðukić (18) iz sela Meteha kod Plava nastradala je na stravičan način kada su dvojica Albanaca pokušala da je siluju. Kada im to nije pošlo za rukom, kukavički su pucali devojci u glavu!

Priča o njoj već godinama se prenosi i ledi krv u žilama. Na krvnu osvetu, povodom ove tragedije, nedavno je podsetio privatni detektiv Uglješa Grgur.

ZLOČIN NAD BRANKOM ĐUKIĆ

Zločin koji se dogodio na Kosmetu 1975. godine potresao je tadašnju SFRJ. Reč je o smrti devojke po imenu Branka Đukić.

Branka Ðukić (18) iz sela Meteha kod Plava pošla je 2. septembra 1975. godine da se upiše u četvrti razred gimnazije u Peći. Istog dana po podne vratila se autobusom na Čakor i, pošto je autobus saobraćao samo do vrha planine, jedan deo puta morala je da pređe pešice.

Branka Đukić
foto: Privatna arhiva

Presreli su je Rustem Hasanmetaj i Gani Kurmehaj iz okoline Peći i pokušali da je siluju. Uspela je da im se otrgne i pljune jednog od njih, ali su joj oni, dok je bežala, pucali u leđa.

- Imamo i slučaj Radeta Đukića, kome su dva Albanca silovala i ubila ćerku. Čovek je živeo za to da osveti svoju ćerku. Pred suđenje u Bijelom Polju, morao je, ne znam tačno koliko kilograma da smrša da bi mogao u sudnicu da unese pištolj tetejac 7,62 kalibra. U tome je uspeo. Jednog Albanca je ubio. A drugi se spasao zato što se Radetu Đukiću zaglavio metak u cevi. On je na neki način osvetio ćerku. Onda su došli Filota, Guberina (čuveni srpski advokati) da ga besplatno brane - ispričao je nedavno detektiv Grgur.

Uglješa Grgur
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir rs.

01:03

OSVETA OCA ZBOG UBIJENE ĆERKE BILA JE BRUTALNA Strpljivo čekao, morao da smrša da bi uneo tetejac ŠOK JE TEK USLEDIO!

Bonus video:

05:17

OVAKO FUNKCIONIŠE KRVNA OSVETA! Novinar iz Crne Gore za Kurir TV izneo DETALJE stravičnog ubistva koji nigde nije ZABELEŽEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track