POSLEDNJA SLIKA UBIJENOG SRBINA U KAMBODŽI KRIJE TAJNU: Strahinja u zagrljaju svog egzekutora! TRAGA SE ZA AMERIKANCEM (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

LIKVIDACIJA

POSLEDNJA SLIKA UBIJENOG SRBINA U KAMBODŽI KRIJE TAJNU: Strahinja u zagrljaju svog egzekutora! TRAGA SE ZA AMERIKANCEM (FOTO)

Crna Hronika -

Strahinja Dačković (37) iz Brusa likvidiran je ispred luksuznog hotela u kom je živeo u glavnom gradu Kambodže, Pnom Penu, a njegova žena sa kojom živi policiji je potvrdila da najverovatnije zna ko je ubio Strahinju!

Kako Kurir saznaje, zločin se dogodio u subotu oko ponoći, a Srbin je pogođen sa tri hica, koja su ispaljena iz vatrenog oružja. Ubica još uvek nije pronađen, ali, prema rečima nađeg izvora, sumnja se da je u pitanju jedan državljanin Sjedninjenih Američkih država, sa kojim se Dačković družio i sa kojim je pre smrti bio u provodu.

Pozvao ga da siđe

Očevici su ispričali da su primetili beli automobil "leksus" ispred hotela, a kada je žrtva sišla ispred hotela, začuli su se pucnji.

- Srbin je teško ranjen pao, a automobil je otišao. Očevici su pozvali policiju i Hitnu pomoć, a Srbin je na nosilima unet u sanitet. Nedugo po prijemu u bolnicu Srbin je preminuo - kaže izvor.

1 / 5 Foto: Printscreen/Facebook

Prema njegovim rečima, jezivu scenu ispred hotela videla je i Dačkovićeva supruga.

- Dačković je pre ubistva bio u jednom klubu u izlasku sa nekoliko svojih prijatelja. Navodno, među njima je bio i Amerikanac, osumnjičen za ubistvo. Tamo je sve bilo u redu, društvo se i fotografisalo, a Dačković i Amerikanac su bili zagrljeni. Posle provoda svako je otišao svojoj kući - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Kada je došao kući, Dačkovića je neko pozvao na telefon. Rekao je supruzi da ga zove Amerikanac i da mora da siđe ispred zgrade. To je i učinio, a onda je ubijen. Dačkovićeva supruga je maltene videla ubistvo, kada je strčala ispred hotela zatekla je muža kako okrvavljen leži, dok je beli "leksus" odlazio.

Strahinja Dačković
foto: Printscreen/Facebook

Navodno, ona je u njemu prepoznala Strahinjinog prijatelja.

Naš izvor kaže da ne zna šta se desilo pa je Amerikanac odlučio da presudi prijatelju.

- Taj momak ima mnogo para, on je verovatno već napustio Kambodžu. Za sada niko ne zna šta se između njega i Dačkovića desilo. Samo nekoliko sati pre ovoga sedeli su i pili zajedno i sve je delovalo super među njima - kaže sagovornik.

Osam godina van zemlje

Ubijeni Srbin je, inače, poslednjih osam godina u Kambodži.

- Imao je neke probleme u rodnoj zemlji i otišao je u Kambodžu, tamo je živeo nekih osam godina i nije sve to vreme nije dolazio u Srbiju. Trebalo je uskoro da po prvi put posle toliko godina dođe kući, ali nije mu se dalo - pričaju njegovi poznanici i dodaju da je on Srbiji, pre odlaska u daleku zemlju, bio oženjen, ali da se razveo.

Strahinja Dačković, Brus, Kambodža
foto: Privatna Arhiva

- Tamo je pronašao novu ljubav. U pitanju je strankinja i sa njom je živeo. Ona je slomljena i nije joj jasno šta je krenulo po zlu - pričaju nam poznanici.

Održano opelo u Brusu

Telo Strahinje Dačkovića i dalje se nalazi u mrtvačnici u Kambodži, a zbog komplikovane procedure, pitanje je kada će papirologija biti gotova kako bi telo moglo da bude transportovano u Srbiju.

- U toku je sređivanje papirologije za transport tela u Srbiju. Njegova porodica je juče održala opelo u Brusu u crkvi Sv preobraženja gospodnjeg kako bi se oprostili od njega - kaže naš sagovornik.

"Koga si to roknuo druže"

Na društvenim mrežama Strahinja se hvalio lukzuznim životom, a gotovo svaka fotografija bila je sa novcem, pištoljima, puškama ili tompusima.

Na jednoj od fotografija Strahinja se slikao sa više od 5.000 evra u kešu, dok mu mnogi u komentarima čestitaju, neki mu pišu i "koga si ti roknuo druže".

Komentari su se nizali ispod svih fotografija, a na jednoj gde drži pištolj uperen u kameru napisao je "Vratiće se rode" i dobio odgovor "to silo, nego šta, svaka roda svom se gnezdu vraća".

Ispod fotografija sa puškom je najviše pažnje privukao komentar Strahinjinog prijatelja koji je napisao "bratić, nemoj samo promašiti".

Kurir.rs - D. Antonijević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track