VRAĆAO SI NAM OSMEH, A SADA JE NA TVOM MESTU PRAZNINA: Prijatelji i ekipa filma "Oluja" se oprostili od Milija
Foto: Kurir/Z.Š., Screenshot

nastradao na snimanju

VRAĆAO SI NAM OSMEH, A SADA JE NA TVOM MESTU PRAZNINA: Prijatelji i ekipa filma "Oluja" se oprostili od Milija

Crna Hronika -

Vladimir Milivojev (51), scenski rekviziter, nastradao je 14. jula na snimanju filma "Oluja" kada je pao sa litice u provaliju, a ekipa filma i prijatelji sada su se od njega oprostili čituljama.

Podsetimo, Milivojev je pao niz liticu na Banjskoj steni na Tari, a kako je za Kurir objasnio izvor upoznat sa slučajem, on je posle snimanja scene seo na liticu i kada je pokušao da ustane izgubio je ravnotežu ili se okliznuo i pao u provaliju duboku nekoliko stotina metara.

Vladimir M., pao sa litice, pad, tara
foto: Privatna Arhiva

- Mili, do pre par dana vraćao si nam osmeh svojim pošalicama, a sada na tvom mestu je praznina koju ništa ne može zameniti i popuniti. Bio si jedinstven i zauvek ćeš ostati naš puljkica - napisala je u poslednjem pozdravu ekipa filma "Oluja".

- Vladi Miliju, bio si dobar čovek i veliki šmeker. Zauvek ćeš biti u našim srcima - napisali su prijatelji nastradalog.

Vladimir Milivojev otac je poznatog rep pevača Marka Milivojeva Milija, koji se ranije na društvenim mrežama oprostio od tragično preminulog roditelja.

- Eeee... ćale počivaj u miru. Živimo film i umiremo kao na filmu. Mili gang - napisao je pevač, a kasnije je i objavio očevu fotografiju.

Kurir.rs/J. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track