02:25

ZAMENIK TUŽIOCA NAKON IZRICANJA PRESUDE: Marjanović jednoglasno proglašen krivim

ubistvo pevačice

EKSKLUZIVNO! Zamenik tužioca za Kurir TV otkrio: Zadovoljni smo presudom, evo šta možemo OČEKIVATI OD ODBRANE

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu je zadovoljno presudom kojom je Zoran Marjanović proglašen krivim i osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene. Sigurno je da će se odbrana žaliti na ovakvu nepovoljnu po njih odluku, saopštio je Nikola Uskoković zamenik tužioca.

- Svakako da je Više javno tužilaštvo u Beogradu zadovoljno presudom. Nije bilo nikakve dileme da je u ovoj fazi postupka Više javno tužilaštvo zadovoljno. Pored toga prihvaćen je i predlog da se Zoranu Marjanoviću odredi pritvor. Svakako radi se o nepravosnažnoj odluci na koju stranke imaju pravo da izjave žalbu. Sigurno je da će se odbrana žaliti na ovakvu nepovoljnu po njih odluku. Tužilaštvo će odgovoriti na tu žalbu i nakon toga sledi odluka apelacionog suda - rekao je za televiziju Kurir Uskoković.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:14

Uglješa Grgur: Zoran Marjanović uznemirava javnost i trebali su da mu stave lisice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja