DANIJELA UMRLA U STRAŠNIM MUKAMA U POŽARU U NIŠU Komšije tvrde: Partner je zaključao pa nije mogla da izađe
Foto: Kurir/M.S.

komšije u šoku

DANIJELA UMRLA U STRAŠNIM MUKAMA U POŽARU U NIŠU Komšije tvrde: Partner je zaključao pa nije mogla da izađe

Crna Hronika -

Nišlijka Danijela M. umrla je užasnom smrću usled gušenja od dima, a onda je njeno telo zahvatio plamen u požaru koji se sinoć oko 23.30 sati rasplamsao u potkrovlju zgrade u Nišu.

Ona je živela sa partnerom V. V. a u trenutku požara bila je sama u stanu.

- Svašta pričaju komšije, ali sigurno da nije zaspala. Neki pričaju da je bila zaključana u stanu, da je navodno taj partner zaključao pa da zato nije mogla da izađe iz stana. Oni tu žive i bilo je problema. Česte svađe, rasprave. Nisu imali struju pa i vatrogasci pričaju da je od sveće buknuo požar. Mislim da je bila živa oko 22 sata jer sam čuo kazanče u kupatilu - priča Sveta S, komšija koji živi ispod stana gde je buknuo požar.

V. V. je dobio stan od Centra za socijalni rad i sklon je alkoholu, a kako komšije tvrde oni u stanu nisu imali ni pokućstvo jer je on stalno iznosio, valjda na prodaju. Kako tvrde u Centru, stalno mu je bilo malo što je dobijao pomoć od oko 20.000 dinara mesečno.

1 / 3 Foto: Kurir/M.S.

Nesrećnu ženu je doveo nedavno, a kako saznajemo ona ga je negovala čak mu je i novac davala. On je nedavno pretio radnicima Centra "da će da ih raznese" jer mu nisu iz budžeta dali još para koliko je tražio. Niška policija ispituje slučaj ovog požara, a posebno to da li je žena u trenutku požara bila zaključana u stanu.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track