PINK PANTER IZ SRBIJE UHAPŠEN NAKON KOMIČNE SCENE TOKOM PLJAČKE: Terenac se zaglavio kad je uleteo u izlog juvelirnice u Nemačkoj
Foto: Profimedia / Martin Schutt / AFP

neverica

PINK PANTER IZ SRBIJE UHAPŠEN NAKON KOMIČNE SCENE TOKOM PLJAČKE: Terenac se zaglavio kad je uleteo u izlog juvelirnice u Nemačkoj

Crna Hronika -

Nemačka policija identifikovala je pomoću DNK analize dvojicu od četvorice pljačkaša juvelirnice u Kemnicu - neimenovanog Srbina (44) koji je sada uhapšen i državljanina BiH (27) za kojim se traga.

Pljačka je izvedena u aprilu, tako što je terencem, kojim je upravljao uhapšeni Srbin, polomljen izlog zlatare, međutim, pakleni plan "Pink Pantera", kako su ih okarakterisali tamošnji mediji, propao je pošto se džip zaglavio, pa su morali da pobegnu bez plena.

Vozač je sada uhapšen u Mađarskoj dok se za mlađim saučesnikom i dalje traga. Nastavlja se potraga za još dvojicom.

Nemački mediji navode da je uhapšeni Pink panter iz Srbije odranije poznat policiji pošto je 2017. godine bio umešan u sličnu provalu.

Tada je sa ukradenim "audijem" pokušao da provali kroz izlog zlatare u jednom kompleksu u Nemačkoj. Ni to što je na autu imao nekakvu vrstu "ovna" za probijanje nije mu bilo od pomoći jer ni ta provala nije uspela.

(Kurir.rs/Nova/Radiodresden.de)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track