DVE SESTRE SA ISTOG ODELJENJA BRUTALNO UBILI MUŽEVI: Maja je iskasapljena ispred Centra za socijalni rad, a Blaženka u svojoj kući
Foto: Privatna Arhiva

jeziva podudarnost

DVE SESTRE SA ISTOG ODELJENJA BRUTALNO UBILI MUŽEVI: Maja je iskasapljena ispred Centra za socijalni rad, a Blaženka u svojoj kući

Crna Hronika -

Blaženku G. (39), medicinsku sestru koja je bila zaposlena na apartmanima u Narodnom frontu ubio je sekirom suprug Čedomir J. (43) u Batajnici, a istu sudbinu doživela je i njega koleginica Maja Đorđević, koju je pre pet godina ispred Centra za socijalni rad ubio bivši partner Marko Nikolić koji je pre toga zadavio njihovog sina Mihaila (5).

Blaženka G.
Blaženka G.foto: Privatna Arhiva

Zločin u Batajnici otkriven je sinoć, kada je kum porodice pozvao policiju i rekao da ne može celog dana da dobije ni Čedomira ni Blaženku.

- Policajci su upali u kuću i našli Blaženkino telo u krevetu u spavaćoj sobi, dok je Čedomir pronađen obešen. Scena je bila jeziva, svuda je bilo krvi - kaže izvor.

Nesrećna žena bila je zaposlena kao medicinska sestra u GAK Narodni front.

- Bila je tiha, mirna, divna žena. Nikada se nije žalila - navodi izvor.

Maja i Mihajlo ubijeni u Rakovic
Maja i Mihajlo ubijeni u Rakovicfoto: Privatna arhiva

Na istom odeljenju radila je i Maja Đorđević čija je priča pre pet godina potresla Srbiju. Naime, početkom jula 2017. godine, Đorđevićeva je u Centru za socijalni rad u Rakovici čekala bivšeg partnera Marka Nikolića da vrati njihovog sina Mihajla iz posete. Nikolić se pojavio i mrtvo dete, koje je prethodno udavio, bacio ispred nogu Maji, a potom ženu počeo da ubada. Nesrećnoj ženi u pomoć su pritekli radnici Centra koje je takođe povredio. Nikolić je pet meseci kasnije, nekoliko dana pred Novu godinu, presudio sebi u ćeliji Centralnog zatvora.

- Maja je bila divna osoba, vrhunska sestra i veliki profesionalac. Nismo mogli da naslutimo da će se dogoditi tragedija, jer se nikada nije žalila - ispričale su pre pet godina kolege.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track