MUK U BOŽETIĆIMA: Niko ne zna zašto je Goran ubio oca, a onda brutalno presudio i sebi MEŠTANI SUMNJAJU NA JEDNU STVAR
Foto: Ana Paunković

užas

MUK U BOŽETIĆIMA: Niko ne zna zašto je Goran ubio oca, a onda brutalno presudio i sebi MEŠTANI SUMNJAJU NA JEDNU STVAR

Crna Hronika -

I dalje nema objašnjenja i motiva zašto je Goran Čkonjević (56) u subotu ujutru potegao pušku i jednim hicem ubio oca Mirčetu (74), a zatim nožem presudio i sebi.

U selu Božetići kod Nove Varoši, gde se porodična tragedija dogodila, kažu da nadaleko nije bilo većih radnika, ali ni mirnijih i poštenijih ljudi, koji nikada nisu imali sukob sa nekim u selu, niti se kad čulo da je do nesporazuma dolazilo u njihovoj kući. Jedino što meštani ponavljaju jeste da su čuli da je Goran poslednjih desetak dana imao određene psihičke probleme.

Šta se juče ujutru događalo ispred kuće Čkonjevića može samo da se nagađa.

Zna se da su Goran i Mirčeta bili ispred kuće dok su ostali ukućani bili unutra. Da li je došlo do svađe, rasprave o nečemu, to niko ne zna, tek, Goran je potegao pušku i pogodio oca jednim hicem u grudi dok je Mirčeta sedeo u stolici.

Posle pucnja, napolje su izleteli Goranovi supruga i sin, uspeli su da Goranu otmu pušku, ali je on uleteo u sobu, dohvatio nož i njime više puta izbo sebe u predelu srca.

Kad su policija i hitna stigli u selo, obojica su, i otac i sin bili mrtvi, Mirčeta u stolici ispred kuće, sin u sobi, na podu.

U međuvremenu obavljena je obdukcija tela dvojice Čkonjevića, a prema nalazima Mirčeta je zadobio jednu ustrelnu ranu u predelu grudi dok je Goran imao jedan direktan ubod nožem u srce i još nekoliko manjih uboda u istom predelu.

Mirčeta i Goran Čkonjević biće danas sahranjeni na groblju u Božetićima.

(Kurir.rs/E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja