MARKO JE PRED MAJU BACIO MRTVO DETE, PA JE IZBO 27 PUTA: Koleginica ubijene žene iz Batajnice doživela sudbinu od koje se ledi krv
Foto: Privatna Arhiva

zločin

MARKO JE PRED MAJU BACIO MRTVO DETE, PA JE IZBO 27 PUTA: Koleginica ubijene žene iz Batajnice doživela sudbinu od koje se ledi krv

Crna Hronika -

Ubistvo Blaženke G. J. iz Batajnice, koju je suprug Čedomir J. izudarao sekirom u spavaćoj sobi, podsetilo je na brutalno ubistvo njene koleginice Maje Đorđević koju je bivši partner Marko Nikolić iskasapio nožem pre pet godina ispred Centra za socijalni rad u Rakovici.

Sličnost ova dva slučaja leži u tome što su obe ubijene žene radile bile koleginice, radile su kao medicinske sestre na apartmanima za porodilje u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front" i obe su muževi ubili na najbrutalniji mogući način.

Ubijena Maja
Ubijena Majafoto: Privatna Arhiva

- Dete Maje Đorđević bilo je kod svog oca, kada je on treba da ga dovede u Centar za socijalni rad kako bi ga predao majci, on je prvi golim rukama zadavio svog sina Mihaila (5), a potom njegovo telo bacio pred maju ispred centra - objasnio je tada izvor i nastavio:

- Nakon ovog užasavajućeg prizora, Marko je nasrnuo na svoju bivšu suprugu, potegao nož i čak 27 puta izbo nesrećnu ženu. U krvavom pohodu pokušali su da ga zaustave troje radnika Centra koji su takođe povređene.

Izvor je objasnio da su na kraju Marka uspeli da obuzdaju dvojica komunalnih policajaca.

Ubijena Blaženka
Ubijena Blaženkafoto: Privatna Arhiva

Nakon što je odveden u zatvor, ubica je u svojoj ćeliji razbio ogledalo i sebi prerezao grkljan, uprkos naporima lekara, on nije preživeo i od zadobijenih povreda je preminuo iste večeri.

Podsetimo, u porodičnoj kući u Batajnici Čedomir J. sekirom je u spavaćoj sobi razbio glavu svojoj supruzi, a potom je na nedovršenom potkrovlju izvršio samoubistvo, obesivši se o gredu.

Prizor u kući je bio jeziv, na mestu gde je bilo telo nesrećene žene na krevetu nalazila se velika lokva krvi, dok su svuda pu zidu i podu bili tragovi krvi, a u potkrovolju gde je pronađeno telo Čedomira ostale su njegove papuče i omča kojom se obesio o gredu.

Kuća u kojoj se dogodilo ubistvo i samoubistvo
Kuća u kojoj se dogodilo ubistvo i samoubistvofoto: Kurir /J.M.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja