BLAŽENKA HTELA DA SE RAZVEDE? Otkriveno šta se dogodilo malo pre tragedije u Batajnici NIJE VIŠE MOGLA DA PODNESE OVAKAV ŽIVOT
Foto: Kurir/J.M., Privatna Arhiva

ISTRAGA

BLAŽENKA HTELA DA SE RAZVEDE? Otkriveno šta se dogodilo malo pre tragedije u Batajnici NIJE VIŠE MOGLA DA PODNESE OVAKAV ŽIVOT

Crna Hronika -

Blaženka J. (39) nađena je mrtva u bračnom krevetu u subotu, a nedaleko od nje bila je sekira kojom joj je, prema nezvaničnim informacijama, presudio suprug Čedomir (43) u porodičnoj kući u Batajnici.

Nakon zločina Čedomir je presudio sebi vešanjem. Dosadašnja istraga je pokazala da se motiv ubistva krije u odluci nesrećne žene da se razvede od supruga koji je radio u Nemačkoj.

Iza sebe su ostavili dvoje dece - ćerku 18 i sina 11 godina.

- Blaženka je nađena u bračnom krevetu i imala je nekoliko povreda po telu nanetih sekirom. Po svemu sudeći žena je spavala kad je ubijena. Policija je našla sekiru kojom je ubijena. U razgovoru sa svedocima Blaženka je pre nekoliko dana rekla Čedomiru da želi da se razvede od njega. Da li je to motiv ubistva znaće se nakon istrage koja je u toku - kaže izvor blizak istrazi.

Nezvanično, žena nije mogla da podnese to što je njen suprug radio u Nemačkoj, a ona bila sa decom u Srbiji.

Tela bračnog para nalaze se na Institutu za sudsku medicinu radi obdukcije. Policija je u kući zatekla sekiru kojom je počinjen zločin, ali i veću dozu lekova za smirenje.

- Deca im u vreme tragedije nisu bila kod kuće. Ćerka ima 18 godina, a sin 13. Ona je bila na letovanju kada su joj javili rođaci šta se dogodilo. Deca su uplašena. Ne znaju šta ih je snašlo - kaže jedan od komšija.

Batajnica, Ubistvo
foto: Kurir /J.M.

Blaženku i Čedomira nisu videli od petka uveče. Da im se nešto dogodilo policiju je obavestio njihov kum jer mu se niko na telefon nije javljao.

Prema rečima komšija Blaženka je radila kao babica u Narodnom frontu.

- Bila je jako vredna žena - pričaju komšije.

Blazenka Grbić, Batajnica, Blaženka Grbić
foto: Privatna Arhiva

Čedomir J, podsetimo, ubio je svoju suprugu Blaženku sa više udaraca oštrim predmetom, a nakon toga je presudio sebi. Slučaj je policiji prijavio kum bračnog para koji je rekao policiji da je zabrinut, jer je pokušavao da ih dobije ceo dan na telefon, ali bez uspeha.

Nakon prijave vatrogasci su otvorili kuću.

U jednoj prostoriji pronađen je obešen muškarac, a u drugoj prostoriji na krevetu žena sa povredom glave.

Blaženka J. je 19 žena koja je od početka godine ubijena u Srbiji.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track