SRĐAN LALIĆ POSTAO SVEDOK-SARADNIK: Pristao da ispriča sve o KRVAVIM ZLOČINIMA Veljinog klana! Evo koju je kaznu zatvora DOGOVORIO
Foto: MUP Srbije, Privatna Arhiva

Saznajemo

SRĐAN LALIĆ POSTAO SVEDOK-SARADNIK: Pristao da ispriča sve o KRVAVIM ZLOČINIMA Veljinog klana! Evo koju je kaznu zatvora DOGOVORIO

Crna Hronika -

Srđan Lalić, pripadnik klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kako Kurir saznaje, sklopio je sporazum sa Tužilastvom za organizovani kriminal da za kaznu od 18 godina zatvora svedoči o svim zločinima klana, potvrđeno je za Kurir iz tužilaštva. Podsetimo, pre Lalića sporazumima su statuse svedoka okrivljrnih dobii i Bojan Hrvatin i Nikola Spasojević.

Lalić je, podsetimo IT stručnjak, koji je učestvovao u brutalnim ubistvima u kući strave u Ritopeku. Uhapšen je 4. februara prošle godine i do juna, kada je odlučio da prizna krivicu, branio se ćutanjem.

Inače, Lalić je postao poznat široj javnosti pošto se pojavila slika na kojoj se on zajedno sa Veljom Nevoljom kezi iznad tela jedne od svojih žrtava. Lalić je po zanimanju IT stručnjak koji je u Belivukovom klanu bio zadužen za nabavku i održavanje kriptovanih telefona sa aplikacijom Skaj, putem koje su kumunicirali i razmenjivali fotografije jezivih zločina pripadnici ozloglašenog klana, a takođe i čovek od poverenja kada je trebalo da se žrtve ispituju, muče, ubijaju, ali i kada su se rešavali tela.

(Kurir.rs/J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track