JOŠKA (83) NASTRADAO KAD JE KRENUO NA PECANJE: Novi detalji jezive saobraćajke u Boljevcima POKOSIO GA NASRED ULICE (FOTO)
Foto: Kurir

tragedija

JOŠKA (83) NASTRADAO KAD JE KRENUO NA PECANJE: Novi detalji jezive saobraćajke u Boljevcima POKOSIO GA NASRED ULICE (FOTO)

Crna Hronika -

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Boljevcima nastradao je motociklista Joška Turan (83).

Do sudara je prema nezvaničnim informacijama došlo kad je putnički automobil marke "seat" velikom brzinom udario u plavi putnički automobil šabačkih oznaka, a potom i u motocikl koji se kretao kolovoznom trakom.

"Seatom" austrijskih oznaka navodno je upravljao mladić koji je pobegao posle udesa.

Vozač automobila šabačkih tablica je teško povređen. Meštani su ispričali da je jedva preživeo.

- Nakon što ih je udario taj mali završili su u kanalu. Čoveku je šikljala krv. Imao je povredu u predelu vrata - rekao je jedan od očevidaca.

Mladići su navodno prethodno ukrali automobil austrijskih tablica, a potom izazvali udes u kom je nastradao stariji čovek.

- Čovek je ostavi ključ u kolima, uleteli su i ukrali mu auto, a potom krenuli u Beg - navode meštani jednu verziju priče.

Meštani tvrde da je u pitanju problematična raskrsnica.

- Pre dva dana dogodila se još jedna saobraćajka. Izletali su, lančani sudari, proletanje kroz šoferku. Jutros je udaren još jedan pešak. Ovo je najgore mesto ovde jer nema semafora - objasnili su meštani za Kurir.

1 / 8 Foto: Kurir

Nastradali čovek, prema nezvaničnim saznanjima Kurira, bio je profesionalni vozač i radio je u GSP.

- Joška je jutros krenuo na pecanje i vozio je po propisima u svojoj kolovoznoj traci - rekli su očevici.

Porodica u šoku

Rođeni brat nastradalog Joške kaže za Kurir da ga je jutros zatekla strašna vest.

- Svako jutro ide na pecanje. Taj mali preticao je nekoga i direktno je udario na njega. Preminuo je na mestu i nije mu bili pomoći. Ni mi ne znamo sve detalje. Razumite nas - rekao je brat za Kurir.

Meštani navode da Hitna pomoć nije došla na vreme.

- Čovek na motociklu je prvo požuteo, a potom i pomodreo. Molili smo da mu se pomogne. Zvali smo Hitnu pomoć, ali niko nam se nije javljao neko vreme. Možda bi mu bilo spasa - rekli su meštani.

(Kurir.rs/J.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track