00:31

Saobraćajna nesreća u Boljevcima, jedna osoba stradala

nesreća u boljevcima

UKRADENIM AUTOMOBILOM USMRTIO PENZIONERA?! Divljao kroz naselje, pregazio deku na mopedu i uleteo u autobusko stajalište

Crna Hronika -

Joška Turan (83) nastradao, a dve osobe su povređene u stravičnom udesu koji se jutros dogodio u Boljevcima, a koji je navodno izazvao mladić koji je prethodno ukrao automobil.

Kako Kurir saznaje među meštanima kruži jedna verzije priče u kojoj je život izgubio jedan od njihovih omiljenih meštana.

Boljevci, udes
foto: Kurir

- Dvojica mladića, navodno, su ukrali automobil "seat" čoveku koji živi i radi u Austriji. Odmah su pobegli sa autom. Koliko smo mi čuli tom čoveku ostao je automobil u kolima samo nekoliko minuta dok se vratio u kuću, a onda je ostao bez auta - objašnjavaju meštani i dodaju:

- Divljali su i leteli. Sigurno su išli više od 100 na sat, u naseljenom mestu punom ljudi koji ujutru idu na posao. Naleteli su na sirotog deda Jošku, koji je krenuo na pecanje, ubili su ga na mestu. A potom umalo ubili drugog vozača i ljude na stanici, kada su se zabili u nju.

Brusilica i delovi automobila
Brusilica i delovi automobilafoto: Kurir

Podsetimo, u nesreći su učestvovali automobil "seat" austrijskih tablica, "fiat" šabačkih oznaka i moped koji je vozio nastradali muškarac. Tom prilikom vozač šabačkih tablica teško je povređen, imao je rasekotinu u blizini vrata, obilno je krvario, a prema rečim meštana Hitna pomoć nije dugo stigla da mu pomogne.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track