ULETEO MI JE U DVORIŠTE PUNOM BRZINOM: Novi detalji pogibije stranog državljanina na Zrenjaninskom putu NIJE MU BILO SPASA (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS, Printscreen/Instagram, Kurir.rs/J.M.

užas

ULETEO MI JE U DVORIŠTE PUNOM BRZINOM: Novi detalji pogibije stranog državljanina na Zrenjaninskom putu NIJE MU BILO SPASA (FOTO)

Crna Hronika -

Strani državljanin (30) poreklom iz Srbije je nastradao, a jedna devojka (21) teže povređena jutros oko 4.30 sati u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Kotež.

Nesreća se prema nezvaničnim informacijama dogodila kad je vozač "reno klija" beogradskih tablica udario u automobil ispred svog, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, a zatim sleteo sa kolovoza.

Potom je odvalio ogradu na autobuskom stajalištu i uleteo u dvorište auto-servisa.

1 / 10 Foto: Kurir.rs

Kako je za Kurir ispričao vlasnik servisa za vozača nije bilo spasa.

- Nisam bio tu kad se sve dogodilo, ali kad sam došao zatekao sam stravičan prizor. Vozač je poginuo, a devojka je bez svesti prevezena u bolnicu. Njegov automobil bio je naslonjen na moj. Ograda od stajališta bila je ispod auta, a ograda oko mog servisa bila je razbacana svuda - objašava vlasnik.

Dodaje da uopšte nema tragova kočenja na putu pa je verovatno poginuli muškarac punom brzinom uleteo.

- Bitno je da ta devojka dođe sebi, sve se može popraviti, ali život se vratiti ne može. Nisam ih poznavao, koliko znamo nije niko ni iz okoline, ali je velika tragedija - rekao je vlasnik.

(Kurir.rs/J.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track