SUTRA SAHRANA NASTRADALOG POLICAJCA IZ RUMENKE! U zgradi u kojoj je živeo Božidar čuju se samo jecaji: ZAŠTO ON, A NE JA?
Foto: Kurir/S.S.

SUTRA SAHRANA NASTRADALOG POLICAJCA IZ RUMENKE! U zgradi u kojoj je živeo Božidar čuju se samo jecaji: ZAŠTO ON, A NE JA?

Crna Hronika -

Sahrana Božidara Koprivice (36), tragično nastradalog u saobraćajnoj nesreći u Rumenci, biće u subotu u 13 sati na gradskom groblju u Bačkoj Palanci.

- Niko još ne veruje da više nema našeg Kike, kako smo ga zvali iz milošti. Supruga Ivana ne znam kako će izdržati ovu bol. Za njega svi možemo samo reči hvale da kažemo, kao i za kompletnu porodicu. Kulturno i lepo vaspitana decu, divne komšije. Dvorište su sinoć preplavili ljudi, kao i njihov stan, kako bi izjavili saučešće porodici. Tako je i od jutros, komšije, prijatelji, rodbina, kolege jednog velikog i mladog čoveka nema, muža, oca, sina....U zgradi je muk...Samo se čuju tihi jecaji - kaže komšija koji dodaje da niko od članova porodice nije sposoban da bilo šta kaže.

Inače, Božidar je rođen u porodičnoj kući u Gajdobri, u Sutjetskoj ulici. Kada se oženio i dobio zlatne anđele prešao je da živi u Bačkoj Palanci.

1 / 5 Foto: Kurir/S.S.

Kapija kuće u Gajdobri je širom otvorena. Dolaze rođaci, kumovi, komšije da podele tugu sa Božidarovom majkom, ocem, sestrom, bakom...

- Joj šta me snađe. Zašto on, a ne ja. Ne mogu ja ovo izdržati. Živela sam za njega, ponosila se njime. Bio mi je uzdanica i dika porodice, primeran u svakom pogledu. Izvinite ali nemam više snage da pričam - uspela je jecajući da izgovori baka Mira.

Podsetimo, nesreća se desila u četvrtak, oko 16 časova u Partizanskoj ulici u Rumenki, kada je na policijskim motociklu, krenuo u poteru za vozačem, koji se nije zaustavio na znak stop, a za kog je imao dojavu da kolima upravlja pod dejstvom alkohola.

Dok se pomenutom ulicom kretao pod rotacijom, sudario se sa kolima, koja su tog trenutka naišla iz sporedne ulice. Nesrećnim policajcu nije bilo spasa.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track