TRI PUTA SAM PADALA U NESVEST DOK ME JE UNUK SILOVAO, A ON SE POSLE PRAVIO LUD: Novi detalji nezapamćenog zločina kod Alibunara
Foto: Shutterstock

jezivo

TRI PUTA SAM PADALA U NESVEST DOK ME JE UNUK SILOVAO, A ON SE POSLE PRAVIO LUD: Novi detalji nezapamćenog zločina kod Alibunara

Crna Hronika -

Baka (71) iz sela u okoline Alibunara koja je preživela pravu golgotu, i kako je i sama navela za Kurir, ogromnu sramotu nakon što ju je unuk (17) kome je bila staratelj silovao, a zatim i pretukao 13. avgusta u njihovom porodičnom domu, ispričala je da se maloletnik posle svega ponašao kao da se ništa nije desilo.

Nesrećna žena opisala je kroz šta je sve prošla i kako je uspela da se odbrani od pomahnitalog unuka.

- Kada je završio sa iživljavanjem, rekao mi je: "Ne mrdaj baba. Ja ću da izađem iz kuće i da se nisi pomerila dok ne čuješ kako kucam na roletne sa spoljne strane" - kaže baka i nastavlja da prepričava detaljno kobnu noć.

- Izašao je iz kuće i ubrzo sam čula kucanje na roletnama. Jedva sam ustala i otišla sam do kuhinje da uzmem vode i šećera. Posle nekoliko minuta unuk je onako hladnokrvo, kao da se ništa nije desilo ušao u kuću i pitao me "šta radim i zašto sam budna".

Nesrećna žena brišući suze rekla je da je njen unuk, koji je osumnjičen za ovo krivično delo, rekao još jednu jezivu rečenicu.

Policija, Hapšenje, Lisice, Navijači, Kriminalci, Privođenje
foto: Ilustracija

- Pogledao me je i pitao: "Zašto ti je lice u modricama?" Bio je vidno pijan i znala sam da me je on silovao. Tada sam se oduzela, jer sam mislila da će me ubiti, da će me dokrajčiti - kaže ona.

Naša sagovornica kaže da je njen unuk otišao da spava, a da je ona ostala da sedi u kuhinji.

- Ostala sam nema. Zvala sam ćerku, ali se nije javljala. Bila sam u bolovima, i nisam mogla da pomaknem ni ruku, ni glavu. Celo telo. Ćerka mi se javila tek oko pola 5 ujutru i tada sam joj rekla da me je unuk silovao. Odmah je pozvala policiju, koja je došla za 18 minuta i on je uhapšen iako je počeo da beži - rekla je za Kurir baka.

- Dok me je silovao, tri puta sam padala u nesvest i budila se. Morala sam da ostanem svesna i prisutna. Iako sam najradije želela da umrem. Zamislite da vas siluje unuk, pa bolje da me nema.

baba, silovanje
foto: Profimedia

Osumnjičeni tinejdžer dan pre nego što je silovao i pretukao babu bio na njivi.

- Znao je da popije, i često se osećao na alkohol, ali koliko smo kasnije saznali postoji mogućnost i da je bio drogiran. Zapravo, on je ceo dan radio sa konopljom. Pretpostavljam da je ceo taj dan grickao semenke konoplje, koje su ga omamile, a onda se uveče još i napio, pa je nasrnuo na mene - kaže baba.

Podsetimo, uhapšeni tinejdžer je saslušan kod tužioca, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja