OGLASILA SE MISICA DRAGANA O UBISTVU ŠKALJARCA NA PAGU: Bila sam pored mog Gorana dok je umirao MNOGO SE LOŠE OSEĆAM
Foto: Printscreen, Printskrin/Instagram

javila se kuriru

OGLASILA SE MISICA DRAGANA O UBISTVU ŠKALJARCA NA PAGU: Bila sam pored mog Gorana dok je umirao MNOGO SE LOŠE OSEĆAM

Crna Hronika -

Crnogorac Goran Vlaović (38), navodni pripadnik škaljarskog klana, koga je prema nezvaničnim informacijama ubio Srbin na ostrvu Pag u Hrvatskoj, nalazio se na odmoru sa devojkom manekenkom Draganom Banić.

Nekadašnja misica javila se Kuriru i potvrdila da joj je dečko ubijen i da su bili zajedno na odmoru.

- Došli smo na odmor na ostrvo Pag. Ne znam šta se tačno dogodilo. Nisam videla taj trenutak, ali sam bila sa njim u hitnoj. Užasno mi je. Mnogo se loše osećam - rekla je za Kurir Banićeva koja je sa ubijenim Goranom bila u vezi dve i po godine.

Manekenka nije mogla mnogo da priča od šoka.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

- Sve je istina. Mnogo sam loše, nije mi dobro, jako sam loše, razumite me - gušila se u suzama nesrećna devojka koja je praktično bila svedok smrti svog momka.

Lepa Dragana je inače dovođena u vezu sa mnogim fudbalerima među kojima su i bili i pojedini aktuelni reprezentativci Srbije. Bila je navodno i sa poznatim pevačima.

Kako smo ranije izveštavali, Goran Vlaović ubijen je jutros oko 6 sati ujutru kada mu je, kako se sumnja, u glavu pucao naš državljanin. Do dolaska Hitne pomoći nesrećnom Crnogorcu pokušali su da pomognu gosti lokala ispred kog se pucnjava dogodila.

Nažalost, Goran je preminuo u vozilu hitne pomoći na putu do bolnice, dok je ubrzo kao osumnjičeni uhapšen Srbin. Motiv ubistva još nije poznat.

(Kurir.rs/J.I.)

Bonus video:

00:10

Snimak likvidacije Gorana Vlaovića u Hrvatskoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track