ISPLIVALI DETALJI HAPŠENJA 3 PRIPADNIKA SAJ: Specijalci upali u kompaniju na Terazijama da zastraše Gruzine
Foto: Ana Paunković

iza brave

ISPLIVALI DETALJI HAPŠENJA 3 PRIPADNIKA SAJ: Specijalci upali u kompaniju na Terazijama da zastraše Gruzine

Crna Hronika -

Trojica pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) uhapšena su danas zbog sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Pripadnici Službe unutrašnje kontrole prema nezvaničnim saznanjima medija stavili su lisice na ruke stavljene L.D, M.P. i B.B. nakon čega im je određen pritvor do 48 sati.

Trojica specijalaca se navodno terete da su prošlog ponedeljka zajedno sa vlasnicima jedne IT firme, izvesnim M.D. i A.A, ušli u prostorije konkurentske filme na Terazijama u vlasništvu dvojice muškaraca gruzijske nacionalnosti.

- Pripadnici SAJ su se pojavili u svojstvu pripadnika obezbeđenja. Navodno su M.D. i A.A. ušli u salu za sastanke zajedno sa Gruzinima dok su njih trojica ostali u hodniku kompanije. Nakon nekog vremena izbila je svađa M.D. i A.A. sa Gruzinima - kaže izvor iz istrage.

Pripadnici SAJ su prema njegovim rečima sve vreme kroz staklo posmatrali šta se dešava u sali za sastanke i "svojim držanjem i ponašanjem" hteli da preplaše vlasnike firme u koju su došli.

- Nije još najjasnije zbog čega su se M.D. i A.A. posvađali sa vlasnicima kompanije. Navodno je reč o nekim radnicima koji su nekada radili kod njih, a kasnije prešli u konkurentsku firmu, ali to je još predmet istrage - dodaje izvor iz istrage.

Nakon verbalne rasprave A.A., M.D. i trojica pripadnika SAJ napustili su sedište firme na Terazijama.

- Gruzini su odmah pozvali policiju i prijavili pretnje. Do detalja objasnili šta se dogodilo. Ubrzo nakon toga u istragu se uključila SUK. Epilog svega je da su trojica pripadnika SAJ uhapšena zajedno sa A.A. i M.D - dodaje izvor iz istrage.

Nakon hapšenja svoj petorici je određen pritvor do 48 sati nakon čega će biti privedeni u Prvo osnovno tužilaštvo na saslušanje.

Služba unutrašnje kontrole MUP, podsetimo, prošle nedelje je uhapsila i dvojicu inspektora iz Službe za borbu protiv organizovanog kriminala zbog sumnje da su jednom narko-dileru zažmurili na pola kilograma marihuane, a drugog štitili od policije.

(Kurir.rs/Informer/Foto:Ilustracija)

Bonus video:

11:59

UHVATILI ĐAVOLA, PA SE SPUSTILI U PAKAO PO DOKAZE: Marković o Lalićevoj mračnoj strani! JEZIVI DETALJI O BELIVUKOVIM JATACIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja