SASLUŠANI OSUMNJIČENI ZA TUČU I PUCNJAVU NA SPLAVU: Tužilaštvo traži pritvor i za muškarca kog je ranio Šljukin telohranitelj
Foto: Privatna Arhivać, Kurir /J.M.

više javno tužilaštvo u beogradu

SASLUŠANI OSUMNJIČENI ZA TUČU I PUCNJAVU NA SPLAVU: Tužilaštvo traži pritvor i za muškarca kog je ranio Šljukin telohranitelj

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušana četvorica osumnjičenih za tuču i pucnjavu na jednom beogradskog splavu u noći između 2. i 3. jula ove godine.

- Osumnjičeni su na saslušanju izneli svoje odbrane. Tužilaštvo će predložiti sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da odredi pritvor svoj četvorici osumnjičenih, da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivična dela u kratkom vremenskom periodu - saopšteno je iz Višeg tužilaštva u Beogradu.

Novi Beograd, Pucnjava, Kolubara
foto: Kurir /J.M.

Borislav S. je osumnjičen za krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i nasilničko ponašanje, a Vladimir S, Vuk Z. i Vladimir Lj. za krivično delo nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu.

- Pod istragom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu već je osumnjičeni Velibor Ć. koji je ranjen na splavu iste noći. On se sumnjiči da je nakon svađe i tuče na splavu sa više hitaca iz pištolja ranio osumnjičenog Vladimira S, koji je zadobio teške telesne povrede - dodaje se u saopštenju.

Velibor Ćirović
Velibor Ćirovićfoto: Privatna Arhiva

Prethodno je u tom sukobu Velibor Ć. zadobio dve ubodne rane nožem u stomak, i po dve u obe butine. Velibor Ćirović, podsetimo, javnosti je poznat kao nekadašnji telohranitelj Sredoja Šljukića Šljuke.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track