ONA JE MADAM! ZARADU OD PROSTITUTKI TROŠILA NA LUKS PUTOVANJA! Poznata pevačica na slici, otkriveno zašto su angažovali ASTROLOGA!
Foto: Printscreen Facebook

istraga

ONA JE MADAM! ZARADU OD PROSTITUTKI TROŠILA NA LUKS PUTOVANJA! Poznata pevačica na slici, otkriveno zašto su angažovali ASTROLOGA!

Crna Hronika -

Neda B. (34) iz Kragujevca koja se sumnjiči da je sa bivšim suprugom Samirom B. bila na čelu grupe koja je organizovala lanac protitucije, zarađeni novac trošila na egzotičnim destinacijama

Kragujevčanka Neda B. (34) koji se sumnjiči da je sa bivšim suprugom Samirom B. (44) iz Novog Pazara, poznatim i po nadimku Hodža, bila na čelu kriminalne grupe koja je organizovala lanac prostitucije na teritoriji Beograda, novac zarađen od pružanja seksualnih usluga, trošila je na putovanja s ćerkom!

Kako izvor Kurira otkriva, supružnici su nezaposleni i zvanično nemaju primanja, ali često putuju, posećuju restorane i vode luksuzan život. Naš izvor otkriva i da su, osim pružanja seksualnih usluga, klijentima nudili i izradu natalnih karata!

Milica M.
Milica M.foto: Printscreen/Facebook

Organizovan lanac

- Neda B. je uhapšena u svom stanu. Policajci su upali, a ona je glumila da je iznenađena. Inače postoje operativna saznanja i da se i ona nekada bavila najstarijim zanatom i da je tako, upućena u sve tajne "posla", lako vodila i organizovala lanac prostitucije - otkriva izvor Kurira upoznat sa slučajem. On navodi i da je atraktivna Neda B. često boravila u Novom Pazaru.

Uspomena sa letovanja

Slika sa Teom Tairović

Samir i njegova bivša supruga Neda B. na svojim društvenim mrežama redovno su objavljivali fotografije. Nedavno je madam iz Kragujevca objavila sliku ćerke sa letovanja u Crnoj Gori, sa pevačicom Teom Tairović. Njen bivši suprug i partner u "poslu" javno je stavio fotografiju sa pevačem Željkom Šašićem, dok je njegove fotografije komentarisala pevačica Indira Aradinović Indi.

Tea Tairović
foto: Printscreen/Instagram

- On je bio vlasnik popularnog noćnog kluba, u kom su pevali mnoge poznate zvezde, pa se i sam kretao u estradnim krugovima. Međutim, iako ga svi u Novom Pazaru znaju, posao je organizovao u Beogradu, verovatno misleći da tako neće biti otkriveni - dodaje sagovornik iz istrage.

Prostitucija
foto: Printscreen Facebook

- Bivši supružnici imaju i ćerku, s kojom je Neda B. često putovala. Zvanično nezaposleni, redovno su išli na letovanja i zimovanja, skijanja, odsedali u skupim hotelima - dodaje sagovornik iz istrage.

Osim Nede B. i njenog bivšeg muža, kako je Kurir pisao, policija je u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal lisice stavila i Milici M. (26), Vesni V. (62), kao i Milici O. (42).

- Uhapšeni Samir B. je do pre nekoliko godina držao noćni klub u Novom Pazaru, a u prošlosti je bio i navijač FK Novi Pazar i hapšen zbog narkotika. U Pazaru je ranije često boravila i Neda B., navodno je na početku karijere bili i hostesa, i sumnja se da su veliki broj devojaka upravo vrboravali u tom gradu - objašnjava izvor.

Radili preko sajta

Inače, za ovu grupu je radilo 10 devojaka, a njihove usluge najčešće su nudili preko jednog sajta za pružanje seksualnih usluga, ali su imali i klijente koji su se direktno javljali njima.

Samir B.
Samir B. foto: Printscreen/Facebook
1 / 4 Foto: Printscreen Facebook

- Sat sa jednom devojkom naplaćivali su 200 evra, dok su klijenti koji su želeli da budu sa više devojaka istovremeno morali da plate više - dodaje izvor.

Kako se sumnja, 50 procenata od zarade madam i njen muž su zadržavali za sebe, a polovinu su davali devojkama.

- Prilikom hapšenja, kod njih su pronađeni mobilni telefoni, ali i evidenciju koju su vodili. Istražiteljima je poznat spisak prostitutki, ali i njihovih klijenata. Devojke koje su radile za njih najčešće su plaćali mlađi muškarci, kao i strani državljani koji su poslovno boravili u Srbiji - dodaje sagovornik Kurira.

Prostitutke i klijenti tokom postupka mogli bi da budu saslušani kao svedoci.

- Klijentima su, kako se sumnja, naplaćivali i 2.000 dinara za taksi za devojke, koje su im slali u sobe u beogradskim hotelima koje su iznajmljivali - dodaje naš sagovornik.

Podela posla

Svaka od ostalih članica ove kriminalne grupe imala je svoja zaduženja.

- Posebno je interesantna najstarija pripadnica grupe Vesna V., koja je navodno klijentima nudila i izradu natalnih karata i proricanje budućnosti - otkriva izvor iz istrage.

Tužilaštvo

Naložićemo veštačenje telefona

Tužilaštvo za organizovani kriminal juče je posle saslušanja predložilo sudu da osumnjičenima odredi pritvor do 30 dana.

- Tužilaštvo je predložilo pritvor okrivljenima, i to Nedi B., Samiru B., Nini R., Milici M., Milici O. i Vesni V. zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili izvršiti neko drugo krivično delo - saopštilo je tužilaštvo.

U daljem toku postupka tužilac će, kako se navodi, ispitati svedoke, naložiti veštačenja oduzetih telefona i drugih uređaja, kao i prikupiti sve dokaze radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica u postupku.

Naslovna 08.31.2022.
foto: Kurir

Kurir.rs/ Jelena Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track