EVO ŠTA SE DESILO SA SRBINOM KOJI JE UHAPŠEN U GAĆAMA: Platio 15.000 evra da izađe na slobodu, ali ovo mora da radi svakog dana
Foto: Printscreen

bizarno

EVO ŠTA SE DESILO SA SRBINOM KOJI JE UHAPŠEN U GAĆAMA: Platio 15.000 evra da izađe na slobodu, ali ovo mora da radi svakog dana

Crna Hronika -

Srbin Nikola Vujković (33) uhapšen je u junu na Malti u gaćama, pušten je iz pritvora uz jemstvo od 15.000 evra.

Sud je odredio jemstvo za Srbina,a izrečena mu je i mera zabrane prilaska muškarcu koga je u februaru izbo.

- Vujkoviću je zabranjeno da napušta stan između 21 sat uveče i 6 sati ujutru.

Za hapšenje Vujkovića saznalo se nakon što se na društvenim mrežama pojavio viralni snimak na kome se vidi kako se on odeven u kupaće gaće rve sa policajcima koji su došli da ga privedu.

- Uhapšeni Srbin osumnjičen je da je u februaru ove godine učestvovao u tuči koja se dogodila u jednom baru i da je tom prilikom teško povredio brata vlasnika lokla - prenosi malteški LavinMalta:

- Posle nesvakidašnjeg hapšenja njemu se na teret stavlja i remećenje javnog reda, kao i posedovanje lažnih dokumenata i davanja policiji lažnih ličnih informacija.

Nakon tuče u baru, Srbin je više od 4 meseca bio u bekstvu.

- Nakon četiri meseca policija je obaveštena da se na jednom bazenu nalazi Nikola Vujković za kojim je raspisana poternica. Patrola je došla tu, a on je nasrnuo na policajce. Uspeo je da povredi četiri pripadnika malteške policije - prenose ostrvski mediji.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track