PRVE SLIKE JEZIVE NESREĆE KOD LESKOVCA! Meštani opisali pogibiju mladića: Čuo se jak udarac, bilo je KAO GRMLJAVINA
Foto: čitalac Kurira

nekoliko mladih povređeno

PRVE SLIKE JEZIVE NESREĆE KOD LESKOVCA! Meštani opisali pogibiju mladića: Čuo se jak udarac, bilo je KAO GRMLJAVINA

Crna Hronika -

Jedna mladić je poginuo, dok je nekoliko osoba povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u selu Međa u blizni Leskovca, a meštani su opisali da ih je probudio stravičan udarac.

Kako saznajemo, nekoliko vozila učestvovalo je u udesu, a nastradao je vozač "alfe".

Mesto nesreće
Mesto nesrećefoto: M.S.

- Taj dečko dolazio je iz pravca Donjeg Brijanja kada je sleteo sa puta. Upao je u kanal i odvalio točak. Na kraju je udario u zid. Drugim automobilom je u tom momentu nailazio mladić iz naešg sela koji je istrčao da mu pomogne - objašnjavaju meštani Međe za Kurir i dodaju:

- Tada je naleteo još jedan automobil koji je, takođe, udario u "alfu", navodno su ga zalsepela svetla od tog dečka koji je izašao da pomogne. Pojavljuju se oprečne informacije, pa moramo sačekati šta će istraga da kaže. Navodno je pre svih u "alfu" udario jedan "pasat" koji je pobegao sa mesta nesreće, ali to nije sto posto provereno.

Muškarac ispred čije kuće se dogodila nesreća kaže da ga je trgao stravičan udarac.

1 / 7 Foto: čitalac Kurira

- Nešto je puklo, kao da je grmljavina, ja sam pogledao kroz prozor i nisam video ništa, odnosno nisam video vremenske nepogode. Pogledao sam nebo, ali bilo je vedro. Posle par minuta začuli smo sirene i videli rotacije. Udario je u betonsku ogradu i od siline je srušio - opisao je strahotu očevidac tragedije.

Kurir.rs/M. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track