VOĐE KLANOVA VOLE LUKSUZ: Evo šta je zajedničko u atentatima na Vukotića i Zvicera
Foto: Privatna Arhiva

vođe kotorskih klanova brinu o bezbednosti

VOĐE KLANOVA VOLE LUKSUZ: Evo šta je zajedničko u atentatima na Vukotića i Zvicera

Crna Hronika -

Jovan Vukotić, navodni vođa škaljarskog klana likvidiran je u četvrtak oko 20 sati u Istanbula pred trudnom suprugom i detetom, a kvart u kom je ubijen spada u elitne delove grada, pa se pretpostavlja da je tamo i živeo sa porodicom zbog bezbednosti.

Isti slučaj dogodio se u maju 2020. kada su škaljarci otkrili lokaciju navodnog vođe Radoja Zvicera, koji je kao i pokojni Vukotić izabrao luksuzni deo Kijeva kako bi koliko, toliko bio bezbedan.

ubijeni vođa škaljaraca
ubijeni vođa škaljaracafoto: Privatna Arhiva

Egzekutori su Jovana Vukotića pratili određeno vreme i u realizaciju plana su krenuli kada su razradili plan likvidacije. Ono što povezuje nekadašnje prijatelje iz kotorskog klana jeste to što vole luksuz, pa ih egzekutori lakše nađu.

- Vukotić je, nakon što je pobegao iz Crne Gore, verovatno odmah otišao u Tursku s porodicom i živeo je u elitnom delu Istanbula. Taj kvart navodno ima obezbeđenje, a Vukotić je imao i svoje ljude koji su ga čuvali - kaže naš sagovornik i nastavlja:

- Cena stana u tom delu grada je velika, ali je Vukotić želeo da bude što sigurniji i da na neki način sačuva glavu od kavačkih atentatora koji su mu disali za vratom.

radoje zvicer jedva preživeo kišu metaka u ukrajini
radoje zvicer jedva preživeo kišu metaka u ukrajinifoto: detective-info.com.ua

Sagovornik kaže da vođa "škaljaraca" i pored "kineskog zida" koji je digao oko sebe nije uspeo da izbegne metak, isto kao i Zvicer u maju 2020.

- Zvicer se tada s porodicom sklonio u Kijev i živeo je, takođe, u elitnom delu, gde je bezbednost bila skoro zagarantovana, ali su ga "škaljarci" ipak pronašli. Tada je primio pet metaka ispred zgrade dok je džogirao, ali ga je sigurne smrti spasla supruga Tamara Zvicer, koja je otvorila vatru na napadače - kaže sagovornik.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track