VUKOTIĆ SE SKRIVAO POD TAJNIM IMENOM: Pojavila se fotografija jednog njegovog lažnog pasoša! FOTO
Foto: Privatna Arhiva

likvidacija u turskoj

VUKOTIĆ SE SKRIVAO POD TAJNIM IMENOM: Pojavila se fotografija jednog njegovog lažnog pasoša! FOTO

Crna Hronika -

Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić koji je ubijen u Istanbulu u Turskoj se skrivao se u Turskoj pod lažnim imenom i sa lažnim pasošem.

Vukotić je i ranije koristio lažni pasoš pod imenom Gerogi Andonov koji mu je izdala Severna Makedonija u policijskoj stanici Dračevo, a koji se sad pojavio u javnosti. Naime on je 2018. godine uhapšen sa tim lažnim pasošem u Antaliji i izručen Srbiji. Tada je bio osuđen pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu na 15 meseca zatvora za produženo krivično delo falsifikovanja pasoša.

Jovan Vukotić
foto: printscreen

Sudija je kratko obrazložila izrečenu presudu.:

– Iako je pasoš izdala zvanična makedonska institucija, on je nesporno falsifikovan, jer je pored slike okrivljenog ime drugog čoveka. Činjenica je da delo nije izvršeno na teritoriji Srbije, ali domaće zakonodavstvo propisuje da državljaninu Srbije može da se sudi. Republičko javno tužilaštvo dalo je odobrenje da se vodi ovaj krivični postupak, obrazložila je kratko sudija, a potom stranke poučila da imaju pravo žalbe.

Jovan Vukotić
foto: printscreen

Da podsetimo Vukotić je brutalno likvidiran u četvrtak oko 20 sati i to naočigled Vukotićeve nevenčane supruge Maše M., koja je u drugom stanju i maloletne ćerke.

Napadači su prišli automobilu na motoru i zapucali. Vukotić je pogođen sa 4 hitaca a na sreću njegova supruga i đevojčica nemaju nikakve povrede. Posle pucnjave, napadači su dali gas i pobegli. Lekari su pokušali da ukažu pomoć Vukotiću, ali mu nije bilo spasa.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track