U AUTOMOBILU SMRTI SA TABLICAMA SLOVENIJE BILO ČETVORO MLADIH: Poznato odakle su nastradali (VIDEO)
Foto: Kurir/Z.Š.

velika tragedija

U AUTOMOBILU SMRTI SA TABLICAMA SLOVENIJE BILO ČETVORO MLADIH: Poznato odakle su nastradali (VIDEO)

Crna Hronika -

UŽICE - Kako Kurir nezvanično saznaje u BMW-u smrti slovenačkih registarskih oznaka bilo je četvroro mladih, od kojih je troje stradalo na licu mesta, a četvrta osoba preminula je u bolnici.

Kako Kurir saznaje, nesreća se dogodila jutros oko 5.30 časova, na oko 2,5 kilometara od Užica ka Zlatiboru kod mesta Majdan.

Automobil smrti se kretao iz pravca Užica ka Zlatiboru. Pre blage desne krivine oni su prešli na levu stranu preko tri kolovozne trake, udarili u beotonske odbojnike, zatim su dvadesetak metara uz ivičnjak klizali uzbrdo, udarilu u stenu pored puta, odbili se, i ponovo prešli preko tri trake udesno. Tada je automobil udario u metalne odbojnke na desnoj strani i prevrnuli se.

00:20

Troje ljudi poginulo je u udesu koji se jutros rano dogodio nadomak Užica, na magistrali Užice - Zlatibor

Posle udara u betonske odbojnike, koji su pomereni oko pola metra, auto se odbio, prešao preko tri trake, udario u metalni odbojnik sa suprotne strane kolovoza i prevrnuo se na krov.

Iako je automobil smrti imao registarske oznake slovenačkog grada Kopar, stradali mladići su iz Užica.

Užice, nesreća, udes, saobraćajna nesreća, Užice-Zlatibor, magistrala
foto: Kurir/Z.Š.

U nezgodi je učestvovalo putničko vozilo BMW, a tri osobe su poginule na licu mesta. Četvrta osoba iz istog vozila preminula je u bolnici od povreda zadobijenih u nesreći.

(Kurir.rs / Z. Šaponjić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track