01:43

KRVNA OSVETA ŠKALJARACA I KAVČANA TRAJE 7 GODINA! Svi se pitaju ko je nova žrtva sukoba dva najsurovija klana

KRIMINAL

KRVNA OSVETA TRAJE VEĆ 7 GODINA! Nikolino ubistvo pokrenulo seriju BRUTALNIH LIKVIDACIJA: Poslednje je koštalo MILION EVRA

Crna Hronika -

Nestanak 300 kilograma kokaina krajem 2014. zbog kojih je u februaru sledeće godine ubijen Nikola Radoman označio je podelu jedinstvene grupe iz Kotora na dva odvojena klana, škaljarski i kavački.

Od tada se nižu ubistva koja se mogu povezati i sa krvnom osvetom. Poslednja u nizu žrtvava u obračunima dva najsurovija ovdašnja klana je šef Škaljaraca Jovan Vukotić, koji je prošlog četvrtka likvidiran u Istanbulu.

Ubistvo Vukotića u Turskoj bilo je toliko šokantno tim pre što je izvršeno naočigled njegove trudne nevenčane supruge Maše M. i maloletne ćerke. Njih dve su, srećom, prošle nepovređene u ovoj pucnjavi.

Jovan Vukotić
Jovan Vukotićfoto: Kurir, Printscreen Instagram

Vukotiću su napadači prišli na motoru, ovaj ih je u prvi mah video, ali nije uspeo da odveže sigurnosni pojas, posle čega mu nije bilo spasa. Lekarske ekipe koje su stigle na licu mesta mogle su da samo konstatuju smrt.

Vukotić je jula prošle godine napustio Crnu Goru, a dok je boravio u beogradskom i podgoričkom zatvoru, pripadnici suparničkog klana pokušali su tri puta da ga likvidiraju. Sećamo se kako je presretnuta hrana koju su kavčani otrovali, a bilo je pokušaja ubistva u Spužu.

Apsolutni vođa Škaljaraca bio je na poternici crnogorskog pravosuđa zbog sumnje da je planirao likvidacije vođa kavačkog klana. Kako su javili crnogorski mediji, tamošnji istražitelji došli su do saznanja da je za Vukotićevo ubistvo plaćeno milion evra.

U krvavim obračunima dva kotorska klana, takođe su ubijeni Vukotićevi otac i kum.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:10

VELIKA AKCIJA ŠPANSKE POLICIJE: Na Kanarima pohapšeni škaljarci, kod njih nađeno 400 kg kokaina i pola miliona evra u kešu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track