NAVIJAČI MU PRETE, ČEKALI SU GA ISPRED SERVISA, HTEO JE DA SE ZAŠTITI: Advokatica o motivima otmičara s Karaburme
Foto: Printscreen Kurir TV

određen mu pritvor

NAVIJAČI MU PRETE, ČEKALI SU GA ISPRED SERVISA, HTEO JE DA SE ZAŠTITI: Advokatica o motivima otmičara s Karaburme

Crna Hronika -

S.J. (26), otmičaru sa Karaburme, prema rečima njegovog branioca advokata Slavke Babić, određen je pritvor u trajanju od 30 dana.

"Pritvor je određen zbog okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, iz razloga da će ometati postupak uticajem na svedoke i zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da ce u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. Moj klijent je danas izneo svoju odbranu, delimično je priznao navode iz krivične prijave i objasnio je razloge zbog kojih je došlo do izvršenja krivičnog dela", kaže Slavka Babić za Kurir i otkriva:

advokatica Slavka Babić
advokatica Slavka Babićfoto: Privatna Arhiva

"Naime, njemu već određeno vreme grupa navijača upućuje ozbiljne pretnje, juče su ga čekali ispred automehaničarske radnje i zbog straha za svoju bezbezdnost je prvo hteo sebe da samopovredi a nakon toga je držao kao taoca oštećenog, a sve kako bi privukao pažnju javnosti i policije i ukazao na svoj problem i zaštitio sebe od navijača".

Ona navodi i da je S. J. izjavio da se kaje.

"Moj branjenik se kaje ukoliko je naneo lake telesne povrede oštećenom Trifunoviću, sa kojim je uvek bio u dobrim odnosima i nikada ne bi želeo da ga stvarno povredi", navela je za Kurir advokat Slavka Babić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track