MLADA ŽENA (27) PRONAĐENA MRTVA U ZEMUNU S POVEZIMA PREKO USTA: Od dece i muža (33) ni traga a onda se pojavio, odmah je priveden
Kurir na licu mesta, Foto: Zorana Jevtić

slučaj porodičnog nasilja

MLADA ŽENA (27) PRONAĐENA MRTVA U ZEMUNU S POVEZIMA PREKO USTA: Od dece i muža (33) ni traga a onda se pojavio, odmah je priveden

Crna Hronika -

ZEMUN - U Zemunu je noćas pronađeno telo mlade žene (27) u prizemnoj kućici, u ulici Živka Petrovića.

Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta i nosa. Prvo je pozvana Hitna pomoć koja je mogla samo da konstatuje smrt. Lekari su potom zatražili asistenciju policije koja je odmah stigla i započela uviđaj.

Prema prvim informacijama, reč je o slučaju porodičnog nasilja koje je okončano ubistvom i hapšenjem osumnjičenog - muža S. D. (33).

Komšije su rekle da je ona tu živela s mužem i decom.

U trenutku dolaska policije stan je bio prazan, u njemu nisu zatekli ni muža ni decu. Međutim, nešto kasnije muž se pojavio na mestu ubistva i odmah je priveden kao osumnjičeni posle čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

00:12

MLADA ŽENA (27) PRONAĐENA MRTVA U ZEMUNU S POVEZIMA PREKO USTA

Kako se saznaje, oni su tu živeli neprijavljeno. Privedeni muž poreklom je iz Bujanovca. Njihovo dvoje dece preuzeo je Centar za socijalni rad.

Oglasio se MUP: Uhapšen zbog ubistva supruge u Zemunu

Beogradska policija uhapsila je S.D. (33) zbog sumnje da je ubio 27-godišnju suprugu, saopšteno je danas. On je osumnjičen da je sinoć u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, posle verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao ženu koja je od zadobijenih povreda preminula. Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kurir.rs/TV Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track