CRNOGORCI NI REČ NISU REKLI O 30 KG DROGE: Saslušana dvojica muškaraca u čijem autu je nađena marihuana, ali i 23.000 evra!
Foto: Printscreen/Youtube/MUP Srbije

VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U BEOGRADU

CRNOGORCI NI REČ NISU REKLI O 30 KG DROGE: Saslušana dvojica muškaraca u čijem autu je nađena marihuana, ali i 23.000 evra!

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušana dvojica državljana Crne Gore M. M. (33) i B. Đ. (46) koji su u četvrtak uhapšeni u Zemunu sa 30 kilograma marihuane, u saradnji ovog tužilaštva, Ministarstva unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informativne agencije.

Osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu,a nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak predložilo da se osumnjičenima odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/MUP Srbije

Osumnjičenima se na teret stavlja da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na teritoriji Zemuna, pregledom vozila marke „reno megan“, pronašla marihuanu u specijalno izrađenim šupljinama vozila. Takođe, u ovoj akciji zaplenjena su i četiri vozila i oko 23.000 evra.

01:27

LEZI DOLE BREEE! POGLEDAJTE SPEKTAKULARNU AKCIJU POLICIJE U ZEMUNU: Zaplenili 30 kilograma droge i uhapsili 2 državljana Crne Gore

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track