STANJE OPSADNO! ŽANDARMERIJA POD PUNOM OPREMOM BUDNO PRATI SVAKI POKRET: Nastavlja se suđenje Belivuku, stigao mu i novi branilac
Foto: Zorana Jevtić

optuženi prebačeni u specijalni sud

STANJE OPSADNO! ŽANDARMERIJA POD PUNOM OPREMOM BUDNO PRATI SVAKI POKRET: Nastavlja se suđenje Belivuku, stigao mu i novi branilac

Crna Hronika -

Belivuk i Miljković su već u pritvoru u Ustaničkoj

BEOGRAD- Pripremno ročište Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i njihovim saradnicima zbog sumnje da su počinili sedam zverskih ubistava danas ulazi u završnicu, čitanjem druge optužnice koja ih tereti za ubistva Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića.

00:53

SUĐENJE BELIVUKU NASTAVLJA SE ČITANJEM DRUGE OPTUŽNICE: Optuženi pod jakom pratnjom Žandarmerije prebačeni u sud u Ustaničkoj

Pripadnici Belivukove grupe koji su u pritvoru Centralnog zatvora, prebačeni su u pratnji Žandarmerije u zgradu Specijalnog suda. Belivuk i Miljković su u pritvoru u Ustaničkoj.

U sud su stigli i optuženi koji se brane sa slobode - bivši rukometaš Vojislav Đorđević, Vladimir Dimitrijević...

... kao i jedina žena u klanu, Slađana Sekulić.

Među poslednjima je stigao novi branilac Veljka Belivuka, Dragan Malović.

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić

Prethodno su stigli i advokat Marka Miljkovića Vladimir Petrović, zatim poznati advokati Ivan Gvozdenac, Dragoslav Ljubičanović, Nemanja Govedarica, Mia Todorić, koja brani svedoka saradnika Srđana Lalića.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Samim tim, već krajem nedelje se očekuje da počne početak glavnog pretresa i iznošenje odbrane vođa te kriminalne grupe.

1 / 25 Foto: Zorana Jevtić
00:21

Nastavlja se suđenje Belivukovoj grupi

Na glavnom pretresu se očekuju i saslušanja porodica žrtava, svedoka okrivljenih koji će izneti nove detalje o zločinima, a biće pregledane i fotografije i pročitane poruke koje su medju sobom razmenjivali okrivljeni.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track