UDOVICE DVA GORANA STIGLE U SPECIJALNI SUD: Voleli smo se 17 godina, nisam slutila da će završiti u nekoj klanici u Ritopeku(FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

suđenje belivuku i grupi

UDOVICE DVA GORANA STIGLE U SPECIJALNI SUD: Voleli smo se 17 godina, nisam slutila da će završiti u nekoj klanici u Ritopeku(FOTO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Veljko Belivuk i četvorica njegovih saradnika sumnjiče se za ubistva Gorana Mihajlovića i Gorana Veličkovića.

Mihajlović je mladić koji je nestao u aprilu 2019. godine, potvrdilo je svojevremeno Tužilaštvo za organizovani kriminal.

To je sedmo ubistvo za koje se Belivuk i njegova grupa terete. Goranova majka ispričala je beogradskim medijima pre više od pola godine da je njen sin nije govorio čime se bavi i da je po prirodi bio zatvoren.

Udovica pokojnog Mihajlovića
Udovica pokojnog Mihajlovićafoto: Zorana Jevtić

Dodala je i da nije živeo sa njima u kući već neko vreme ali da je u vreme nestanka bio u roditeljskom domu jer je netom pre toga, kako je rekla, zapeo da se sa ženom i detetom vrati roditeljskoj kući kod njih.

Veljko Belivuk, Marko Miljković, Goran Mihajlović, Nestali, Ubistvo, Surduk, Kuća Strave
foto: Ana Paunković, Stefan Stojanović/ Mondo

Udovica Gorana Veličkovića: Voleli smo se 17 godina

Jelena Veličković (34) iz Beograda, supruga svirepo ubijenog Gorana Veličkovića Goksija (34), vođe Partizanove navijačke grupe "Jang bojs", za čije ubistvo su osumnjičeni Veljko Belivuk (37), Marko Miljković (32) u potresnoj ispovesti ispričala je kako se osećala kada je videla svog mrtvog muža kao i kada su počeli problemi s Belivukom.

Udovica pokojnog Veličkovića
Udovica pokojnog Veličkovićafoto: Zorana Jevtić

- Voleli smo se 17 godina, nisam ni slutila da će završiti u nekoj "klanici" u Ritopeku, rekla je medijima po saznanju za sudbinu pokojnog muža.

Goran Veličković Goksi, Goran Veličković, Marko Miljković, Veljko Belivuk
foto: Privatna Arhiva, Dado Đilas, Zorana Jevtić

Goran Veličković je nestao 3. avgusta 2020, a kako je utvrđeno istragom, Belivukov "vojnik" Bojan Hrvatin namamio ga je u Ritopek, gde su ga čekali Velja Nevolja, Miljković i ostali pripadnici bande. Zverski su ga mučili, a zatim ubili, iskasapili i samleli u mašini za mlevenje mesa.

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track