ŠKALJARSKA SAHRANA: Jovica Vukotić počivaće pokraj ubijenog oca, baš u ovom selu, odakle mu potiče cela familija
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Instagram

sahrana U PORODIČNOJ GROBNICI KOD CETINJA u crnoj gori

ŠKALJARSKA SAHRANA: Jovica Vukotić počivaće pokraj ubijenog oca, baš u ovom selu, odakle mu potiče cela familija

Crna Hronika -

CETINJE - Jovan Vukotić, vođa škaljarskog klana, koji je ubijen 8. septembra u Istanbulu, kako Kurir nezvanično saznaje, danas bi trebalo da bude sahranjen u rodnoj Crnoj Gori.

Navodno, Vukotić će biti sahranjen u porodičnoj grobnici u mestu Čevo kod Cetinja, pored svog oca Veselina Vukotića, koji je ubijen 2019. godine.

- Vreme i mesto sahrane čuvali su se u najstrožoj tajnosti iz bezbednosnih razloga. Međutim, u Kotoru je procurila informacija da je Vukotićevo telo dopremljeno iz Turske i da bi sahrana trebalo da bude sutra u mestu Čevo, odakle Vukotići potiču - otkriva naš sagovornik.

Kako prenosi crnogorski Dan, navodno, sahranu će obezbeđivati veliki broj pripadnika crnogorskog MUP. Podgorički list podseća i da je Jovan Vukotić ubijen 8. septembra u obračunu klanova ispred trudne supruge, ćerke i vozača.

Čevo, Selo Čevo
foto: Printscreen/Youtube

Napadači su uhapšeni 16. septembra. U sačekuši su na njega ispalili kobnog dana četiri hica. Kao direktni izvršilac označen je uhapšeni Emerkan S., dok je u ubistvu, odnosno praćenju Vukotića učestovovala i jedna žena, izvesna Elanur T.

Kurir.rs/Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track