PRETIO OCU DA ĆE GA UBITI, PA SE POLIO BENZINOM: Horor detalji požara u kome je stradao mladić (30)
Foto: Printscreen/Youtube/TV Centar

požar u kovinu

PRETIO OCU DA ĆE GA UBITI, PA SE POLIO BENZINOM: Horor detalji požara u kome je stradao mladić (30)

Crna Hronika -

Mladić D. M. (30) iz Kovina koji je izgoreo u požaru koji se sinoć dogodio u njegovoj porodičnoj kući, zapravo je izvršio samoubistvo, saznaje Kurir.

Drama se dogodila sinoć oko 22 sati u Utrinskoj ulici u Kovinu, gde preminuli mladić živi sa roditeljima u trošnoj kući.

- Istraga je do sada pokazala da je mladić D. M. izvršio samoubistvo, a prethodno je pretio da je ubiti oca. Navodno, posvađao se s njim i zapretio mu da će ga ubiti. Ušao je u podrum i uzeo kantu benzina - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Popeo se gore i počeo da poliva kuću i sebe benzinom. Roditelji su ga molili da dođe sebi i da osustane do svoje namere, ali je on u tom trenutku rekao majci da izađe napolje, a ostao je s ocem.

Vatrogasci
foto: Shutterstock

Kako kaže naš izvor iz istrage, mladić je zatim uzeo šibice u ruke.

- Bez razmišljanja je uzeo šibicu, zapalio je i bacio na pod koji je bio natopljen benzinom. Vatra je odmah buknula i cela kuća je brzo planula, jer porodica skuplja kartone, i stare stvari i svaka prostorija je napunjena stvarima do vrha - kaže sagovornik i nastavlja:

- Majka je kukala i zapomagala, a otac i sin su bili u sred požara. Nesrećni čovek je uspeo da izađe iz vatrene stihije, ali je D. M. živ izgoreo.

Vatrogasci su uspeli da lokalizuju požar, ali je D. M. već preminuo.

- Nije mu bilo spasa, a dalja istraga će utvrditi sve detalje ovog samoubistva, kao i koji i motiv - kaže sagovornik.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja