DEVOJČICU IZ DOMA ZA NEZBRINUTU DECU PRIMORAVALI NA PROSTITUCIJU: Novi detalji o hapšenju makroa, privedena žena sve priznala!
Ilustracija, Foto: Profimedia

više javno tužilaštvo u beogradu

DEVOJČICU IZ DOMA ZA NEZBRINUTU DECU PRIMORAVALI NA PROSTITUCIJU: Novi detalji o hapšenju makroa, privedena žena sve priznala!

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani T.J. (20) i F.T. (20) koji se sumnjiče da su zajedno sa M.S. (20) koji je u bekstvu, od februara do juna ove godine, maloletnu oštećenu terali na prostituciju i seksualnu eksploataciju, iskorišćavajući njene teške životne prilike, dovodeći je u najpre u zabludu, a potom upotrebljavajući silu i pretnje.

Osumnjičenima T.J. (20), F.T. (20) i M.S. (20) se na teret stavlja krivično delo Trgovina ljudima, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 5 godina.

T.J. Je na saslušanju suštinski priznala radnje izvršenja krivičnog dela za koje se tereti, dok je F.T. negirao i izneo svoju odbranu.

Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da im odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Kako Kurir nezvanično saznaje, uhapšena T. J. porodila se pre mesec dana, a otac je M. S. koji je u bekstvu.

Naš izvor otkriva i da je tinejdžerka koju su podvodili stara 16 godina.

- Ona je štićenica jednog doma za nezbrinutu decu. Pripisali su joj nepostojeće dugove koje treba da im otplati, terali je na prostituciju i uzimali joj sve pare, a onda joj je T. J. davala pola ili manje - otkriva izvor Kurira upućen u istragu.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track