PORŠEOM SE ZAKUCALI U KUĆU U KIKINDI: Komšije pomislile da je pukla bomba, vozač i putnici pobegli i odneli tablice (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram, Kurir.rs/S.U.

PORŠEOM SE ZAKUCALI U KUĆU U KIKINDI: Komšije pomislile da je pukla bomba, vozač i putnici pobegli i odneli tablice (FOTO)

Crna Hronika -

Bilo je poput udara groma ili detonacije bombe. Supruga i ja smo poskakali iz kreveta. U prvom trenutku nam nije bilo jasno o čemu se radi. Kad smo izašli ispred kuće, imali smo šta i da vidimo. Još je bio mrak. Putnički automobil marke “porše” zario se u vrata susedne kuće, u ulici Žarka Zrenjanina. Vozilo je proletelo pored parkiranog vozila, oštetilo našu klupu, otkinulo stablo i bočno se zarilo u kuću naše komšinice, medicinske sestre.

Kikinda, Kuća, auto, bomba
foto: Instagram

Ovako za Kurir Milivoj Boškov iz Kikinde, opisuje detalje nesvakidašnje saobraćajne nezgode koja još nije dobila konačan epilog.

1 / 4 Foto: S.U.

- “Porše” se kretao iz pravca Svetosavske ulice, očigledno, velikom brzinom. Leva strana bila je havarisana nakon što je udario u kuću. Deca su pobegla iz kola. Supruga i ja nismo dobro videli, ali nam se čini da su u vozilu bile četiri osobe. Jedan od njih se vratio i skinuo tablicu. Pozvao sam policiju koja je obavila uviđaj. Nije prvi put da se baš u našoj ulici dešavaju ovakve stvari. Čovek više nije siguran ni u svojoj kući. Iako baš nedaleko od naše kuće postoje semafori i ležeći policajci, to neke ne sputava da prebrzo voze. Neko će izgubiti glavu - ogorčen je Boškov.

Kako saznajemo, kikindska policija radi na rasvetljavanju ove saobraćajne nezgode. Oktobra 2016. godine, samo nekoliko kuća dalje, desio se sličan incident. Tada se mlađi Kikinđanin automobilom marke "opel astra" zakucao u kuću starije sugrađanke i demolirao sobu, u kojoj su ona i njena ćerka boravile neposredno pre nesreće.

Vozač je tada bez zaustavljanja, velikom brzinom, izleteo iz sporedne Masarikove ulice, izbegao da pokupi biciklistu i produžio pravo u kuću.

(Kurir.rs/S. U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track