POPEO SE NA SPRAT, STAVIO BOMBU NA STOMAK I AKTIVIRAO JE: Novi detalji užasa u Vršacu, jedna od pretučenih žena ima 80 godina!
Foto: Kurir.rs/S.U.

užas

POPEO SE NA SPRAT, STAVIO BOMBU NA STOMAK I AKTIVIRAO JE: Novi detalji užasa u Vršacu, jedna od pretučenih žena ima 80 godina!

Crna Hronika -

Muškarac D.S. (47), koji je pretukao svoju devojku G.P. (48) i njenu mamu D.P. u porodičnoj kući u Vršcu, samoubistvo je izvršio na spratu njihove kuće, nezvanično saznaje Kurir.

On je, kako naš izvor navodi, rano jutros došao u njihovu kuću, nasrnuo na žene i počeo da ih udara kablom za struju.

- Uzeo je potom bombu, otišao na sprat, stavio je na stomak i aktivirao - kaže izvor Kurira i dodaje da žene na koje je nasrnuo nisu teže povrđene:

- Svakako, telo će biti preneto na obdukciju, posle čega će se znati tačan uzrok smrti - navodi sagovornik Kurira.

Kako nezvanično saznajemo, G.P. je prebačena u bolnicu.

- Iz ove porodice ranije nije bilo prijava nasilja - dodao je izvor.

Komšije iz ulice u kojoj se tragedija dogodila, kažu da su majka i ćerka starije žene.

- Majka ima oko 80 godina, a ćerka barem 50. Poznajemo ih, mirne su i fine žene. Majka je ranije prodavala cveće, žive oduvek tu njih dve - pričaju šokirane komšije i nastavljaju:

- Taj čovek, kog mi uopšte ne poznajemo, razneo se bombom sigurno pre 7.30 časova, jer smo u to vreme videli policiju na ulici, ali nam ni na kraj pameti nije bilo da se dogodilo nešto tako strašno. Kada sam krenuo po novine jedan komšija mi je rekao šta se desilo i još uvek ne mogu da dođem sebi od šoka - naveo je komšija.

Zamenik višeg javnog tužioca iz Pančeva je na terenu i obavlja uviđaj.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track