ZLA KOB NASTRADALOG SAŠE IZ BATOČINE: Žena mu preminula, otac živ izgoreo, sestra poginula, a sad 3 sina ostala sama sa bakom
Foto: Printscreen, Ana Paunković

tužna sudbina

ZLA KOB NASTRADALOG SAŠE IZ BATOČINE: Žena mu preminula, otac živ izgoreo, sestra poginula, a sad 3 sina ostala sama sa bakom

Crna Hronika -

Saša Kostadinović (51), samohrani otac tri sina, poginuo je jutros u centru Batočine ispred svoje kuće u trenutku kad je polazio na posao.

Njegovom smrću zapečaćena je tužna sudbina porodice, a Sašina majka ostala je sama sa trojicom unuka budući da su se tragedije kroz godine samo nizale pa su Saši preminuli otac, sestra i supruga.

Jutros oko 7 sati, kad je mladić (31) vozeći velikom brzinom pregazio Sašu Kostadinovića, Batočina je zanemela. Tužna sudbina zapečaćena je njegovom smrću, a briga o tri njegova sina, od kojih je samo jedan punoletan, ostala je baki, Sašinoj majci, koja je jedina preživela tešku prošlost.

Stradalom Saši Kostadinoviću, kako meštani navode, još u ranoj mladosti nastradala je sestra, paradoksalno, takođe u saobraćajnoj nesreći kao i on danas.

Tom smrću krenuo je jezivi niz u porodici Kostadinović. Saši je i otac nastradao na užasan način paleći strnjike. Naime, vatra se proširila, situacija se otela kontroli i od posledica opekotina je izgubio život.

Da nesreća nikada ne ide sama svedoči i činjenica da je pre nekoliko godina Saši umrla i supruga i to iznenada od kardiovaskularnih problema. Time je Saša ostao sam sa trojicom sinova.

Saša Kostadinović, Batočina
foto: Printscreen

Kako svedoče meštani, lavovski se borio da ih izvede na pravi put nakon tragedija koje su potresle celu porodicu, ali umorni mladić, vraćajući se iz treće smene, ostavio je samo Sašinu majku da brine o deci pokosivši Kostadinovića ispred praga kuće u Batočini.

Podsećamo, Saša Kostadinovič bio je master agronomije i godinama je radio u kragujevačkom Centru za strna žita. Njegove kolege od jutros su u šoku.

- Bio je divan čovek pre svega. Dobar otac i dobar stručnjak u svom poslu. Brinuo je o sinovima posle gubitka supruge. Ovo je velika tragedija za sve nas. Nemamo reči za tugu koja je zadesila njegove sinove - jecajuči je ispričala jedna Sašina koleginica.

Opština je odlučila da finansira sahranu, a određen je i novac za izdržavanje sinova dok i najmlađi od njih ne postane punoletan.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track