BULAT I NJEGOVA SUPRUGA MARIJA SE SUKOBILI ZBOG NARKOTIKA? Novi detalji drame u kući pevača, počelo uvredama, a završilo udarcima
Foto: Dragana Udovičić

kurir saznaje

BULAT I NJEGOVA SUPRUGA MARIJA SE SUKOBILI ZBOG NARKOTIKA? Novi detalji drame u kući pevača, počelo uvredama, a završilo udarcima

Crna Hronika -

Pevač Marko Bulat završio je danas u Urgentnom centru zbog povreda koje mu je nanela supruga Marija, a sada su isplivali i novi detalji drame u njihovom porodičnom domu.

Marija je supruga prema nezvaničnim informacijama Kurira još sinoć udarala rukama i nogama i grebala noktima, a pevač je navodno policiji rekao da već duže vreme trpi psihičko nasilje i da je i ranije bilo fizičkog sukoba između njih dvoje.

Bulat je prema našim saznanjima prethodno u stanu pronašao "neke cevčice" koje je odneo na analizu, a navodno je na njima utvrđeno prisustvo psihoaktivnih supstanci. Nakon toga je izbila svađa između supružnika, pevač je suprugu nazvao "narkomankom" dok mu je Marija u besu udarila nekoliko šamara i počela da ga šutira nogama i grebe.

Pevač je suprugu danas prijavio za nasilje u porodici nakon čega joj je izrečena mera zabrana prilaska.

Marija Bulat je za Kurir kratko rekla da se nalazi u bolnici i da ne može da priča. Ona je takođe prema našim saznanjima u Trećem osnovnom tužilaštvu podnela prijavu protiv supruga za porodično nasilje.

Marija Bulat, podsetimo, prošle godine je uhapšena u svom salonu zbog navodne primopredaje kokaina. Marka Bulata i njegovu suprugu 2017. godine privela je policija u Crnoj Gori takođe zbog posedovanja narkotika.

Marija je tokom ispitivanja tvrdila da je droga njena.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track