BOJAO SAM SE ZALUTALOG METKA! Stanare zgrade u Nišu probudila rafalna paljba: Ranjeni policajac na intenzivnoj nezi
Foto: Kurir/M.S.

pogođen u stomak

BOJAO SAM SE ZALUTALOG METKA! Stanare zgrade u Nišu probudila rafalna paljba: Ranjeni policajac na intenzivnoj nezi

Crna Hronika -

U akciji zaplene droge, koja se sinoć dogodila u akciji policije u Nišu ranjen je policajac (28) u donji deo stomaka i nakon operacije van je životne opasnosti.

Sve se dogodilo na prizemlju zgrade u Ulici Josifa Pančića u Nišu gde se vide tragovi krvi na stepeništu ka podrumu zgrade. Turobna noć je bila za sve stanare zgrade koju je policija blokirala više od dva sata.

Za sada nije poznat identitet osobe koja je pokušala ubistvo, a iz policije se još nisu oglasili sa detaljima ovog događaja.

- Čuo sam samo tak, tak, tak, tak. To je odzvanjalo zgradom. Video sam policiju na prozoru i ušao sam u kupatilo. Nisam izlazio dva sata jer znam da u takvim slučajevima i zalutali metak može da bude koban - rekao nam je jedan od stanara.

00:11

Pucnjava u Nišu: Teško povređena jedna osoba!

Slađana Pajović, stanarka zgrade kaže da je probudila rafalna paljba, ali nije ustajala iz kreveta dok njena komšinica Katarina P. dodaje da je sve to uznemirilo.

- Došla sam iz bioskopa i rekli su nam da ne možemo da uđemo dva sata u zgradu. Posle smo videli neke tragove krvi po stepeništu. Nisam se baš osećala bezbedno da spavam - rekla je Katarina.

Jedan Novosađanin će dobro zapamtiti ovu noć koji u zgradi ima iznajmljen apartman.

- Tu sam na kratko poslom u Nišu i taman sam se vraćao iz kafane, misleći da se odmah stropoštam u krevet, onda su me saleteli policajci tako da sam stajao ovde više od sat vremena. Čuo sam da je bila pucnjava, video sam Hitnu pomoć i uplašene stanare na prozorima - kaže on.

Ranjeni policajac se uspešno oporavlja.

- Pacijent je doveden svestan, sa dobrim vitalnim parametrima. Oseća se dobro, operisan je i prebačen na jedinicu intenzivnog lečenja gde se oporavlja, rečeno nam je u Univerzitetsko kliničkom centru.

Za sada nije poznata sudbina onog koji je upucao policajca.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja