MISTERIJA KOSTIJU PRONAĐENIH U NIŠU: Skelet u njivi bio mesecima? Ovo može da pomogne u identifikaciji
Foto: Kurir/ M.S.

nije bilo nasilne smrti

MISTERIJA KOSTIJU PRONAĐENIH U NIŠU: Skelet u njivi bio mesecima? Ovo može da pomogne u identifikaciji

Crna Hronika -

Kostur čoveka starijeg od 60 godina koji je našao poljoprivrednik Zvonko Milić u Pasi Poljani kod Niša baca jezivu sliku na ovaj slučaj jer se veruje da su mu nedostajaće kosti šake i noge razneli lokalni psi.

I dalje nije poznato ko je muškarac čije je ostatke Milić našao 10. oktobra dok je traktorom obrađivao njivu. U Nišu nije prijavljen ranije nestanak čoveka sličnih karakteristika, a skelet je nađen na metar od glave.

Izgleda da će se nadležni "uhvatiti" za zubni karton što je još jedan način da se otkrijhe identitet.

- Vidi se da je čovek nadograđivao zube nekada i da ga to nije koštalo tada malo, a s obzirom na materijal kojim su rađeni. Vidite i sami da su oni da tako kažemo najočuvaniji od celog skeleta. Na kostima nema povreda, naprslina tako da se pretpostavlja da nije doživeo nasilnu smrt. Svakako da će se nadležni osloniti i na dnk analizu - rečeno je Kuriru.

Zoran Milić, Skelet, Njiva, Leš
foto: Kurir/ M.S.

Ovaj leš je našao Milić i bio je izuzetno uznemiren. na ostatku čoveka nađene su samo pantalone pa je pitanje kako je skelet ostao u celini ako je na sebi imao makar košulju.

- Sve nas je mnogo potreslo. Mi smo sada hteli da posejemo pšenicu, a ovu istu njivu smo obrađivali pre otprilike petnaestak meseci - rekao nam je Milić.

On je odmah pozvao policiju kada je uočio skelet koja radi na otkrivanju identiteta.

(Kurir.rs/M.S:)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja